reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

U mnie też według USG bobas jest 10 dni młodszy i trochę mnie to martwi, bo boję się, że to nie owulacja była później, tylko zarodek się słabo rozwija.
U mnie 6+1 z OM a z USG początek 6 tygodnia. Nie wiem co to znaczy początek 6 tygodnia, ale licząc metoda @paola425 to jest 5+5. Zobaczymy za 5 dni :) może te piątki będą szczęśliwe :)
Nie możemy się martwić na zapas :) będzie dobrze.

reklama
Też tak sprawdzałam to było niewiele poniżej normy, ale to też może wynikać że 19 sierpnia robiłam o 18 bthcg a ,3 dni później o 7 rano, tak mi lekarz tłumaczy...na dodatek mam wesele szwagierki w sobotę i nie mam wyjścia tylko muszę iść a jestem załamana , że okaże się puste jajo płodowe...
Godzina ma znaczenie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)

Po 3, czy 4? Jeśli pierwsza była robiona 19, a druga 23, to 4 dni różnicy
A przepraszam jestem strasznie zdenerwowana i pisze jak polama. 19 miałam pierwszy raz robiona bthcg potem 20 sierpnia i następna 23 ( tutaj od 20 18 do 23 sierpnia o 7 rano robiona) przyrost z 4326
Po 3, czy 4? Jeśli pierwsza była robiona 19, a druga 23, to 4 dni różnicy
[/QUOTE
Głównie chodziło o 20 sierpnia godzinę przed 18 4326, a kolejna 23 sierpnia 7 rano 6794..

U mnie 6+1 z OM a z USG początek 6 tygodnia. Nie wiem co to znaczy początek 6 tygodnia, ale licząc metoda @paola425 to jest 5+5. Zobaczymy za 5 dni :) może te piątki będą szczęśliwe :)
Nie możemy się martwić na zapas :) będzie dobrze.
U mnie zamiast być 7+4, to podobno jest dzisiaj 6+1, ale jeszcze nie zmieniałam nic w aplikacjach, wszystko się okaże w najbliższym czasie. Bo jak faktycznie po prostu jest młodszy bobas to nie będzie mi to przeszkadzać, tyle tylko, że w ciąży dłużej będę, a na końcówce każdy dzień to męczarnia. :D

U mnie zamiast być 7+4, to podobno jest dzisiaj 6+1, ale jeszcze nie zmieniałam nic w aplikacjach, wszystko się okaże w najbliższym czasie. Bo jak faktycznie po prostu jest młodszy bobas to nie będzie mi to przeszkadzać, tyle tylko, że w ciąży dłużej będę, a na końcówce każdy dzień to męczarnia. :D
A już widzicie zarodek??

reklama
Dziękuję :) mam nadzieję, że i u mnie na tydzień się pojawi:)

Nie przejmuj się, ja ostatnia @ miałam 2 lipca, beta rosła ładnie, na usg w 5tyg nie było nic widać oprócz pęcherzyka i ciałka żółtego. Teraz mam wizytę w piątek. Ginekolog kazała mi się nie martwić, owulacja często jest późno, tym bardziej przy takich nie regularnych cyklach jakie mam ja. Tez plamilam, ale po luteinie przestałam.

Do góry