reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Dzień dobry,
Ja dzis wstalam z bólem plecow w dole i bólem brzucha jak na @ przez co robi mi się gorąco.
Pogoda dzisiaj w całej Polsce chyba duszona bo burze mogą być dlatego tak się czujemy.
Byliśmy w górach... wczoraj wróciliśmy... tam mialam takie duszności ze ledwo oddychalam... O chodzeniu po górach nie wspomnę...
Podziwiam bo ja ledwo po schodach wchodzę, tam mi ciężko się zrobiło. Ale góry uwielbiam również :)
Kurczę ale mam mega ochotę na pączka :D [emoji507] Jak tylko syn wstanie to biegnę do sklepu :D
Nie kupuje słodkich bułek ale narobiłaś mi ogromnego smaka więc zrobię wyjątek [emoji16]

No i dziś dzień prawdy. O 15.30 mam wizytę.

Dzień dobry dziewczyny, noc ciężka bo córka dostała gorączki [emoji85] dobrze, ze dzisiaj wraca do Nas mąż, będzie doprawdy o 24:00 ale będzie [emoji307] Także zaczynamy szczęśliwy tydzień razem[emoji5][emoji5][emoji5][emoji122][emoji122][emoji122]

O matko i ja dzięki wam nabrałam ochoty na moje ulubione pączki z toffi [emoji7][emoji7] jak mąż wstanie to go wysyłam [emoji1787] zobaczymy czy wogole je przelkne [emoji39][emoji39][emoji507][emoji507]
Dzień dobry,
Ja dzis wstalam z bólem plecow w dole i bólem brzucha jak na @ przez co robi mi się gorąco.
Pogoda dzisiaj w całej Polsce chyba duszona bo burze mogą być dlatego tak się czujemy. Podziwiam bo ja ledwo po schodach wchodzę, tam mi ciężko się zrobiło. Ale góry uwielbiam również :) Nie kupuje słodkich bułek ale narobiłaś mi ogromnego smaka więc zrobię wyjątek [emoji16]

Hej Wam z rana [emoji6] obudziłam się standardowo jak mąż wychodził do pracy i już nie mogę spać [emoji53] dobrze, że w niedzielę te upały się kończą, bo już nie wyrabiam.
Dzień dobry,
Pogoda dzisiaj w całej Polsce chyba duszona bo burze mogą być dlatego tak się czujemy. Podziwiam bo ja ledwo po schodach wchodzę, tam mi ciężko się zrobiło. Ale góry uwielbiam również :) Nie kupuje słodkich bułek ale narobiłaś mi ogromnego smaka więc zrobię wyjątek [emoji16]

Twarożek ze szczypiorkiem [emoji3590] to jest to! Życie mi ratujesz!
Mnie słodkie odrzuca...
Ale twarożek ze szczypiorkiem moge jesc caly dzień....
Po diecie hotelowej musze dojść do siebie bo na urlopie poszalałam
Mi też ciężko po schodach chodzić, więc prawie cały dzień siedzę do góry w sypialni [emoji16]

Dziewczyny dziś wizytujące, trzymam za Was kciuki i czekam na dobre wiadomości [emoji3590][emoji110]

reklama
U mnie już po badaniach [emoji846] Niezapłaciłam kokosów, bo miałam na wszystko zniżki po 15% każde [emoji16] Zabrała aż 5 fiolek. Poszłam po ten syrop na zaparcia na literę D i kwas foliowy i już mnie jakaś stara babka wkurzyła. Farmaceutka pyta co mi podać a babka stara za mną się odzywa. Prawie wyszłam z siebie. Zaraz szybko zostałam obsłużona. Bardzo nie lubię tego jak ktoś mi się wpierdziela kiedy jest moja kolej... Logika emerytów.

Do góry