K
Katerinka80
Gość
TakDziewczyny czy wy będziecie się decydować na test Pappa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakDziewczyny czy wy będziecie się decydować na test Pappa?
Ja robiłam przed ciaza w maju i miałam 2.5 więc dużo nie skoczylo. Tak tak jutro zadzwonię do swojej Pani doktor endo. Ale widziałam że dziewczyny mają po 2.8 i lekarz mówi ze jest ok...Mogłoby być trochę niższe, ale nie ma tragedii. Koniecznie powiedz swojemu lekarzowi o tym wyniku.
Ja tak ale to dlatego bo tak jak wcześniej wspomniałam urodziłam dziecko z wadą letalnąDziewczyny czy wy będziecie się decydować na test Pappa?
Pierwsze słyszę, ale ta teoria mogłaby się u mnie sprawdzić Szkoda, że nie wiem, z którego jajnika był mój synDziewczyny wierzycie w to że jeśli ciążą jest z lewego jajnika to będzie dziewczynka a z prawego chłopczyk? Ostatnio lekarz mi powiedział tylko jako ciekawostkę że moja ciąża jest z lewego jajnika ale nie chciałam walnąć głupa czy to ma wpływ na płeć ale taką informację znalazłam w tym magicznym Internecie