reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama

Nie wyświetla mi zdjęcia dobrze, ale czy te cm to nie sam rozmiar pęcherzyka?
Moja ciąża jest młodsza równo 7dni. Powinnam dziś mieć 8/1 a mam 7/1. Tydzień to granica normy. Tyle że ja mam cykle 31dni

Nie wyświetla mi zdjęcia dobrze, ale czy te cm to nie sam rozmiar pęcherzyka?
Moja ciąża jest młodsza równo 7dni. Powinnam dziś mieć 8/1 a mam 7/1. Tydzień to granica normy. Tyle że ja mam cykle 31dni
Ja mam różnicę 2 tyg lekarz.mowil że nie mam patrzeć na to kiedy miałam owulacje tylkopatrzeć na to co teraz jest , cykle co 28,30

Ja mam różnicę 2 tyg lekarz.mowil że nie mam patrzeć na to kiedy miałam owulacje tylkopatrzeć na to co teraz jest , cykle co 28,30
Spokojnie, i dwa tygodnie różnicy się zdarzają i wszystko jest ok. Być może po prostu owulacja wypadła później. Teraz pozostaje czekać na kolejną wizytę - na zarodek i serduszko :) jak się niepokoisz to zrób betę choćby 2 razy co 48h żeby sprawdzić czy prawidłowo wzrasta

A jak ja mam pęcherzyk (GS) 0,71 cm a ciałko żółte (YS) 0,33 cm to jaki tydzień ciąży jest? Bo mi ginekolog nie określił.

Spokojnie, i dwa tygodnie różnicy się zdarzają i wszystko jest ok. Być może po prostu owulacja wypadła później. Teraz pozostaje czekać na kolejną wizytę - na zarodek i serduszko :) jak się niepokoisz to zrób betę choćby 2 razy co 48h żeby sprawdzić czy prawidłowo wzrasta
Robiłam już 4 razy haha zaczynałam od 48 , teraz mam około 6000 i dobrze przyrasta
. A zawsze tak jest że jak ma dojść do poronienia to beta np nie rośnie ?

Robiłam już 4 razy haha zaczynałam od 48 , teraz mam około 6000 i dobrze przyrasta
. A zawsze tak jest że jak ma dojść do poronienia to beta np nie rośnie ?
Nie rośnie jeśli się ciąża nie rozwija. Beta niestety poronienia nie przewidzi. Poronienia zbyt szybko się dzieją, zwykle to jest moment.

reklama
Do góry