reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Cześć!
Piszę pożegnalnego posta w tym wątku. Dzisiaj o 5 rano zobaczyłam krew. O 7 byłam na becie. Następnie telefon do doktora i wizyta w izbie przyjęć. 3 godziny czekania, mimo, ze nie było kolejki. Przez weekend ma się samo czyścić, w poniedziałek znowu beta i kontrola, na niej decyzja czy potrzebne jest łyżeczkowanie.

Dla mnie to był wspaniały miesiąc, pełen wzruszeń, radości, słuchania Mozarta :) za kilka miesięcy znowu zaczniemy się starać.

Życzę Wam wszystkiego dobrego i dużo zdrowia :)
Trzymaj się <3

reklama
Hej dziewczyny w.obliczeniach wchodzi 6t5d tutaj na usg 5 tydzień co myślicie ? Mam wizytę dopiero za 3 tyg chyba oszaleje . Mówil że Pecherzyk jest
20190823_215039.jpeg

Ciąża młodsza jak u mnie, ile ma pęcherzyk mm?
Jakie masz cykle ?
No właśnie nie wiem napisane jest tylko pod spodem zdjęcia 1.55cm I kompletnie nie rozumiem? Cykle raxzej co 28,30 dni widocznie musiało mi się coś przestawić
Chciałabym właśnie wiedzieć ile ma ten Pecherzyk zrobię zaraz zdjęcie całego USG może coś zonaxzycie

No właśnie nie wiem napisane jest tylko pod spodem zdjęcia 1.55cm I kompletnie nie rozumiem? Cykle raxzej co 28,30 dni widocznie musiało mi się coś przestawić
Chciałabym właśnie wiedzieć ile ma ten Pecherzyk zrobię zaraz zdjęcie całego USG może coś zonaxzycie

Załączniki

• 20190823_223257.jpg
    20190823_223257.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 83

Sama zgłupiałam bo 2 cm w 4tyg i 6 dniu to coś chyba za dużo[emoji85]Dziewczyny jak to jest?

Ja tez mam wyniki beta 8600 :), teraz usg w środę i w pon wizyta, jak usg będzie cacy to betę będę robić za tydz dopiero

Witam nowe dziewczyny :)
Gratuluje beta piękna [emoji178] my to szliśmy chyba łeb w łeb z beta nie? Ja ostatnio robiłam i miałam 4300 a Ty?

Głowy nie dam, ale wydaje mi się że dwa pierwsze zdjęcia to zdjęcia Twoich jajników (lekarz nie robił zdjęć po jednej i drugiej stronie?)
A ostatnie zdjęcie to pecherzyk i widocznie ma 1,5cm. Faktycznie duzy, bo moj w 5+2 mial 8mm, ale inaczej tego zinterpretowac nie umiem

reklama
Głowy nie dam, ale wydaje mi się że dwa pierwsze zdjęcia to zdjęcia Twoich jajników (lekarz nie robił zdjęć po jednej i drugiej stronie?)
A ostatnie zdjęcie to pecherzyk i widocznie ma 1,5cm. Faktycznie duzy, bo moj w 5+2 mial 8mm, ale inaczej tego zinterpretowac nie umiem
Tylko co to może oznaczać nie rozumiem kompletnie

Do góry