reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kwietniowe mamy 2020

Piona! [emoji6] Ja się akurat cieszę, że mogę jeść i jem dużo, nie patrzę na kg [emoji16]Cudownie [emoji3059] piękna fasolka! Dzięki za info, na pewno skorzystam [emoji16]Ja jeszcze godzinka [emoji53] jak się dziś czujesz? Ja o niebo lepiej niż wczoraj [emoji16]dziś mogę żyć [emoji16]
Z rana słabo, teraz troszkę lepiej bo mniej pracy. Ale co się narobilam dziś to moje...

reklama
Dzięki :) to mnie też pociesza, że nie jestem w tym sama. Wymyśliłam bardzo ambitny obiad choć rzadko to robię to kupię dziś pyzy z torebki [emoji1]
No ja spacer z córką zaliczam codziennie. Ale mnie to pociesza że nie tylko ja mam brak weny do czegokolwiek[emoji6]
Mój facet to już czasem tylko minę rzuci jak biorę znowu telefon aby sprawdzić co na forum :) A tyle tego jest że nie sposób szybko przeczytać.
Ale tutaj się nas dużo zrobilo. Wrócę po godzince to mam kilka stron do czytania :D Oby taki tłum był do końca :)

Mój to się cieszy, że wynalazłam te całe Baby Boom, bo bez tego forum bzikowałam. Czułam się taka samotna z tym stanem a teraz przynajmniej jestem wśród Was - kobiet z dziećmi na kwietnia jak ja. Ten sam etap prawie z różnicami tygodniowymi lub kilkudniowymi [emoji3526] Jestem spokojniejsza.

Melduję się z wynikami, mega ulga...
IMG_20190822_144148_067.jpeg

Mój w sumie też, bo nie chce to męczyć wszystkimi wątpliwościami. Tylko my zawsze po pracy staraliśmy się mało używać telefonów, odpoczywać, a teraz wiszę non stop A ten się martwi że coś wyczytam :)
Mój to się cieszy, że wynalazłam te całe Baby Boom, bo bez tego forum bzikowałam. Czułam się taka samotna z tym stanem a teraz przynajmniej jestem wśród Was - kobiet z dziećmi na kwietnia jak ja. Ten sam etap prawie z różnicami tygodniowymi lub kilkudniowymi [emoji3526] Jestem spokojniejsza.
Melduję się z wynikami, mega ulga... Zobacz załącznik 1012964
Kochana, bardzo się cieszę [emoji173][emoji106]
Ja za chwilkę jadę po swoje.

reklama
Do góry