Ja mam to samo strasznie mi się dłuży już bym chciała znać wynikOstatnia @ była 05.07.. więc dziś chyba wypada 5 tydzień
Dzisiaj mam strasznie długi dzień w pracy.. wszystko przez tą betę.. do 16stej chyba osiwieję
reklama
ladyjane95
Fanka BB :)
Daj znać zaraz po!Piękna beta! Podobną miałam przedwczoraj. Zaraz wizyta
Gratulacje!!Cześć dziewczyny [emoji4]
Podczytywałam Was od początku mając nadzieję, że będę mogła do Was dołączyć i udało się [emoji3590] jestem przeszczęśliwa [emoji3059]
Tak w skrócie: mam 25 lat, to moja pierwsza ciąża. Udało się w 3 cyklu starań. Przewidywany termin wg kalkulatorów to 20.04.2020 [emoji6]
Jedyne co mi podpowiadało, że tym razem się udało to niesamowite ssanie żołądka, wiecznie bym coś jadla, w tym ogromną ilość słodyczy pochłaniam (a wcześniej malo jadałam, a słodyczy w ogóle) i parcie na pęcherz.
Mam nadzieję, że zostanę z Wami do końca [emoji3059] Zobacz załącznik 1007985
Gratulacje! Piękna kolekcja kreseczekHej ja czekam na lekarza mam w pon pierwsza wizytę do potwierdzenia ciąży. Trochę się stresuję bo to moje 1 doświadczenie tego stanu 1 test pozytywny wyszedł 1go sierpnia i w sumie 4 i bardzo wyraźne wg moich obliczeń jestem w 5 tygodniu Jak się czujecie dziewczyny ogólnie? Macie objawy ciąży prócz braku @? Pozdrawiam
DziękujęGratulacje! Piękna kolekcja kreseczek
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Ja już po wizycie. Nie ma jeszcze zarodka. Jest pecherzyk ciążowy prawidłowo umiejscowiony i żółtkowy. Wszystko zgodne z wiekiem ciąży 5+2 (według OM 5+6). Póki co wszystko ok. Następna wizyta 9 września
Super! Szkoda tylko ze teraz musisz czekać do 9 września na serduszko Nie można było się umówić wcześniej?
reklama
Najeczka
Fanka BB :)
Niestety nie, bo mój lekarz ma urlopSuper! Szkoda tylko ze teraz musisz czekać do 9 września na serduszko Nie można było się umówić wcześniej?