reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Moje objawy przed testem to głównie śluz inny niż zwykle o tej porze cyklu, ból piersi i małe skurcze. Objawy takie jak na @ ale jednak nigdy mnie nie bolały tak wcześnie przed @ a skurcze nie pojawiały się wcale, dopiero jak przyszła @. I tak mi się wydawało, że coś jest na rzeczy ale nie chciałam sobie robić nadziei. No, ale pokazały się kreseczki idę do lekarza w środę, nie wiem w sumie po co. Pewnie nic nie zobaczy ale chociaż mnie jakoś pokieruje...

reklama
Moje objawy przed testem to głównie śluz inny niż zwykle o tej porze cyklu, ból piersi i małe skurcze. Objawy takie jak na @ ale jednak nigdy mnie nie bolały tak wcześnie przed @ a skurcze nie pojawiały się wcale, dopiero jak przyszła @. I tak mi się wydawało, że coś jest na rzeczy ale nie chciałam sobie robić nadziei. No, ale pokazały się kreseczki idę do lekarza w środę, nie wiem w sumie po co. Pewnie nic nie zobaczy ale chociaż mnie jakoś pokieruje...
O której masz w środę wizytę? Ja o 17:15 :)

15:15 muszę go namawiać na usg, żeby zobaczyć chociaż pęcherzyk czy sam będzie chciał mi zrobić? Dopóki nie zobaczę choćby tego na usg to chyba nie uwierzę w tą ciąże:p
Właśnie nie wiem, podejrzewam że mój lekarz będzie chciał zrobić USG bo w ciazy robi na każdej wizycie. Ale jeśli uzna, że to za wcześnie to nie będę go namawiać. Boję się że nic nie zobaczę i niepotrzebnie się negatywnie nakręce...

O mi też termin wychodzi na 7 kwietnia i wizyte mam 20.08 [emoji3] zastanawiałam się czy to nie za późno ale lekarka, którą wybrałam, nie miała wcześniejszego terminu. Nie wiem jak wytrzymam do tego czasu [emoji57]
Ja też nie wiem :)))
Niby chciałabym podejść zdroworozsądkowo, ale jestem panikarą i chyba jednak nie umiem :)
Dziś pewno podjadę na bete sprawdzić czy wszystko ok, to może dotrwam do kolejnego tygodnia ;)

reklama
Cześć dziewczyny :D wszystko wskazuje na to, że też będę kwietniową mamusią (to moja pierwsza ciąża) ;)
6 testów pozytywnych od piątku i beta również potwierdza ciążę, przewidywany termin to 10 kwietnia :D

Gratulacje!!!
Również gratuluję! Pierwsza ciąża jest super, bo masz mnóstwo czasu na odpoczynek, kompletowanie wyprawki i czytanie książek :) Ja wiem, że przy maluchu nie będzie już tak kolorowo. :D
U mnie jedynym objawem była duża ilość śluzu. Pozostałe jeśli jakieś były to przeoczyłam, bo w środę wyrywałam 2 zęby ósemki i leciałam na lekach przeciwbólowych do wczoraj. Brałam zwykły Ibuprom, więc bobasowi nie zaszkodzi. :)
Dziękuję

Do góry