reklama
_Anek_
Zaangażowana w BB
Wiesz ciężko powiedzieć. Jeżeli były przytulasy to jest nadzieja
ja nie czułam by miała przyjść miesiączka. Pojawił się śluz i czułam raczej j, że to ciąża. Test zrobiłam popołudniu, dzień przed miesiączka, bo miałam ochotę na wino. Wyszedł pozytywny.
Najeczka
Fanka BB :)
Każdy ma inne objawy ciąży, jednak wiele kobiet porównuje je do tych miesiaczkowych, także spokojnieDziewczyny pomóżcie. Jutro mam termin miesiączki i czuje się tak jak zawsze przed, to znaczy, czuje jakby tam na dole był jakiś balonik, który zaraz pęknie i dostanę @. Czy Wy też tak się czulyscie na początku ciąży? Nie chce robić testu za szybko, A to uczucie że może polecieć mi w każdej chwili odbiera mi nadzieję![]()
Najeczka
U mnie 29 czerwca z tym że cykle 32 dnioweA nieee przepraszam u mnie 28 czerwca.
Ja już też wytrzymać nie mogęKażdy ma inne objawy ciąży, jednak wiele kobiet porównuje je do tych miesiaczkowych, także spokojnieJa już bym nie wytrzymała i zrobiłbym test. U mnie pozytywne (blade kreski) wyszły na 3 dni przed miesiączka.
Najeczka
Aj... zrób test!Ja już też wytrzymać nie mogępiersi bolą tak zupełnie inaczej
ale dziwi mnie to że czuje tak jakby miała za chwilę polecieć tak jak,zawsze co miesiąc
![]()
reklama