reklama
_Anek_
Zaangażowana w BB
Wiesz ciężko powiedzieć. Jeżeli były przytulasy to jest nadzieja ja nie czułam by miała przyjść miesiączka. Pojawił się śluz i czułam raczej j, że to ciąża. Test zrobiłam popołudniu, dzień przed miesiączka, bo miałam ochotę na wino. Wyszedł pozytywny.
Najeczka
Fanka BB :)
Każdy ma inne objawy ciąży, jednak wiele kobiet porównuje je do tych miesiaczkowych, także spokojnie Ja już bym nie wytrzymała i zrobiłbym test. U mnie pozytywne (blade kreski) wyszły na 3 dni przed miesiączka.Dziewczyny pomóżcie. Jutro mam termin miesiączki i czuje się tak jak zawsze przed, to znaczy, czuje jakby tam na dole był jakiś balonik, który zaraz pęknie i dostanę @. Czy Wy też tak się czulyscie na początku ciąży? Nie chce robić testu za szybko, A to uczucie że może polecieć mi w każdej chwili odbiera mi nadzieję
Najeczka
U mnie 29 czerwca z tym że cykle 32 dnioweA nieee przepraszam u mnie 28 czerwca.
Ja już też wytrzymać nie mogę piersi bolą tak zupełnie inaczej ale dziwi mnie to że czuje tak jakby miała za chwilę polecieć tak jak,zawsze co miesiącKażdy ma inne objawy ciąży, jednak wiele kobiet porównuje je do tych miesiaczkowych, także spokojnie Ja już bym nie wytrzymała i zrobiłbym test. U mnie pozytywne (blade kreski) wyszły na 3 dni przed miesiączka.
Najeczka
Aj... zrób test!Ja już też wytrzymać nie mogę piersi bolą tak zupełnie inaczej ale dziwi mnie to że czuje tak jakby miała za chwilę polecieć tak jak,zawsze co miesiąc
Aj nie Kuś))Aj... zrób test!
reklama