Napolka93
Fanka BB :)
Mi w pierwszej ciąży bardzo się odbijaloTeż miałam testować w terminie @, ale...
Taka zagazowana jestem ,często mi się odbija a to mój obiaw ciążowy
Więc się skusiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi w pierwszej ciąży bardzo się odbijaloTeż miałam testować w terminie @, ale...
Taka zagazowana jestem ,często mi się odbija a to mój obiaw ciążowy
Więc się skusiłam
Najważniejsze że kreska widoczna i nie trzeba się przyglądać bo widać ja od razu. Ja nigdy nie należałam do osób cierpliwyc ale teraz to już przechodzę sama siebie im bliżej do terminu 1 tym coraz trudniej się powstrzymać przed testowaniem ale z drugiej strony boję się rozczarować a tak to przynajmniej nadzieję mam...Dzień dobry
Mam nadzieję że każda się wyspała
To mój dzisiejszy tescik.. Troszkę ciemniejszy, ale to jeszcze nie to co chcę zobaczyć.. Tak że ... Teraz w nosie to mam next test w Sobotę nie będę sie już torturować
Witam was serdecznie i Gratuluję każdej z osobna.
U mnie dziś 11 DPO i coś takiego...
Co o tym myślicie? Ja jeszcze nie jestem pewna.
Dziewczyny mam wynik bety <0,200 ((( no trudno wiem, że jeszcze nic straconego i wciąż żyje nadzieją DD poczekam do poniedziałku do @ i wtedy dopiero zatestuje pozdrawiam was!!!
Ciaza potwierdzona, jest pecherzyk, badania zlecone, termin ok. 4 kwietnia
Gratulacje ja dziś zrobiłam kolejny 4 już test i znów dwie kreski, jutro będę dzwonić się umawiać na wizytę.
U mnie beta cały czas ta sama 2.30 także ciąży nie ma. Życzę wszystkim nudnych 9 miesięcy, aby jak najwiecej Was tutaj zostało powodzenia!
Dziewczyny może niedługo będzie trzeba zrobić jakąś listę dziewczyn i daty porodu..
przykro mi! Pomyslnosci w kolejnym cyklu!Niestety muszę się z Wami pożegnać. @ dziś mnie w pracy nawiedziła. Jeszcze nie miałam tak krótkiego cyklu. SZOK
Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę spokojnych ciąż.
Lepiej jak przychodzi szybciej, lepsze to niż trwanie w niepewnościNiestety muszę się z Wami pożegnać. @ dziś mnie w pracy nawiedziła. Jeszcze nie miałam tak krótkiego cyklu. SZOK
Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę spokojnych ciąż.