Jula201906
Fanka BB :)
Dziękuję czekamy na resztę i zdrowych ciąży życzę Wam i sobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam termin @ na 3.08. Razem testujemyStaram sie nie nakrecac @ powinna przyjsc 3
Kiedy testujesz?
Ja Ovu miałam niby 20 , ale nie potwierdzoną,
Myślałam ze w tym miesiącu nic z tego nie będzie, bo sluzu jak na lekarstwo ... Ciekawe co z tego będzie
U mnie beta cały czas ta sama 2.30 także ciąży nie ma. Życzę wszystkim nudnych 9 miesięcy, aby jak najwiecej Was tutaj zostało powodzenia!
Myślę że jeszcze triche aż dziewczyny potestujaDziewczyny może niedługo będzie trzeba zrobić jakąś listę dziewczyn i daty porodu..
Też miałam testować w terminie @, ale...U mnie identycznie. Wg kalkulatora owu była 20. Wtedy byly też starania. Z tym śluzem też tak było. Teraz susza. Test robie w sobote.
Trzymam kciuki na sierpień. Maj piękny miesiącU mnie beta cały czas ta sama 2.30 także ciąży nie ma. Życzę wszystkim nudnych 9 miesięcy, aby jak najwiecej Was tutaj zostało powodzenia!