K
Katerinka80
Gość
Owulacji miałam 16 lipcaGratulacje ! W którym dniu po owulacji wyszły Ci takie piękne dwie kreski ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owulacji miałam 16 lipcaGratulacje ! W którym dniu po owulacji wyszły Ci takie piękne dwie kreski ?
Początek kwietnia 6-7Gratuluję. Jaki termin obstawiasz? :-)
Dziewczyny wciąż podtrzymujecie mnie na duchu
Napolka93 a Ty już testowalaś, czy jeszcze nie? Przepraszam, ale już nie pamiętam.
Ja zamierzam w sobotę lub niedzielę zrobić test.
Zwykle przed @ miałam problemy z cerą. Jakieś pryszcze mi się przytrafiały, a teraz ani jednego
Leeleeth współczuję Ci tej zgagi. Nic przyjemnego. Mi zwykle na zgagę pomagało zimne mleko z lodówki.
Ja okres mam dostać 2 sierpnia Ale test zrobiłam już dziś i dwie krechy,też żadnych syfów na twarzy,ból jak na okres,jedyne co mnie zaciekawilo to te zawroty głowy(tłumaczyłam sobie upałem
Ja robię test w spodziewany terminie @ czyli w poniedziałekDziewczyny wciąż podtrzymujecie mnie na duchu
Napolka93 a Ty już testowalaś, czy jeszcze nie? Przepraszam, ale już nie pamiętam.
Ja zamierzam w sobotę lub niedzielę zrobić test.
Zwykle przed @ miałam problemy z cerą. Jakieś pryszcze mi się przytrafiały, a teraz ani jednego
Leeleeth współczuję Ci tej zgagi. Nic przyjemnego. Mi zwykle na zgagę pomagało zimne mleko z lodówki.
Moim zdaniem pozytywny jutro lub po jutrze powinna być już mocniejsza kreska planujesz zrobić bete?Witam was serdecznie i Gratuluję każdej z osobna.
U mnie dziś 11 DPO i coś takiego...
Co o tym myślicie? Ja jeszcze nie jestem pewna.
Dziewczyny mam pytanie. Choroby tarczycy mogą utrudniać zajście w ciążę. Chciałbym zbadać czy wszystko jest ok. Jakie badania powinnam zrobić? Tf3 i tf4? Czy raczej anty to anty tg? Nie znam się na tym ZUPEŁNIE :-(