reklama
Karolina2102
Fanka BB :)
SuperTo jest na 3 z 30.6 [emoji23]
Aneczka85_01
Za 10 minut będę miała wgląd w wynik bo tam zadzwoniłam
Jula201906
Cześć Dziewczyny dołączam, OM 27.06. 26go lipca 2 wyraźne kreski. Za dwa dni idę potwierdzić u gina. Nie za wcześnie? ale ciężko byłoby mi wytrzymać dłużej żeby potwierdzić.
Karolina2102
Hej. Gratuluję Ja ostatnia @30.06 test 25.07 dwie kreski. Ale wybieram się dopiero tak za 3/4 tyg i myślę że będzie okCześć Dziewczyny dołączam, OM 27.06. 26go lipca 2 wyraźne kreski. Za dwa dni idę potwierdzić u gina. Nie za wcześnie? ale ciężko byłoby mi wytrzymać dłużej żeby potwierdzić.
wikoosia
U mnie 7 dni do okresu i chciałam robić jutro bete, ale patrząc po Twoim przykładzie to pewnie miałabym podbny wynik do Ciebie więc chyba sobie odpuszczę i się jeszcze wstrzymam bo to bez sensu. A Ty kiedy będziesz powtarzać wynik ???Mam betę - 2.30 (8dpo) 6 dni do okresu.. kurczę, niby ciąża od 5[emoji33]
U mnie 7 dni do okresu i chciałam robić jutro bete, ale patrząc po Twoim przykładzie to pewnie miałabym podbny wynik do Ciebie więc chyba sobie odpuszczę i się jeszcze wstrzymam bo to bez sensu. A Ty kiedy będziesz powtarzać wynik ???
Powtórzę albo zrobię test w czwartek
reklama
Ironka
Witajcie.
Chciałabym poczekać na rozwój wydarzeń w Waszym towarzystwie. Otóż ostatnią @ miałam 6.07 termin kolejnej to 3.08. Byłabym bardzo szczęśliwa gdyby @ się nie pojawiła. Zamierzam zrobić test dzień po terminie. A teraz żyje nadziejami.
Objawy które mam to ból piersi i pobolewanie podbrzusza. Wiem że to nic nadzwyczajnego bo przed okresem też tak miewam.
Czytałam w necie że dużo spośród oczekujących kobiet ma dużo śluzu w tym okresie. Co Wy na to?
Chciałabym poczekać na rozwój wydarzeń w Waszym towarzystwie. Otóż ostatnią @ miałam 6.07 termin kolejnej to 3.08. Byłabym bardzo szczęśliwa gdyby @ się nie pojawiła. Zamierzam zrobić test dzień po terminie. A teraz żyje nadziejami.
Objawy które mam to ból piersi i pobolewanie podbrzusza. Wiem że to nic nadzwyczajnego bo przed okresem też tak miewam.
Czytałam w necie że dużo spośród oczekujących kobiet ma dużo śluzu w tym okresie. Co Wy na to?