Aneczka85_01
Fanka BB :)
Jak wynik?!
Beta spadła..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wynik?!
Beta spadła..
A ile teraz jest? To dwa takie same testy? Ja w pierwszej ciąży się bardzo martwilam bo druga Beta mniejsza niż pierwsza ale dopiero później zobaczyłam że pierwsza to był total betahcg a drugie to już samo hcg. Zrobiłam dwa dni później też samo hcg i piękny przyrost.Beta spadła..
A ile teraz jest? To dwa takie same testy? Ja w pierwszej ciąży się bardzo martwilam bo druga Beta mniejsza niż pierwsza ale dopiero później zobaczyłam że pierwsza to był total betahcg a drugie to już samo hcg. Zrobiłam dwa dni później też samo hcg i piękny przyrost.
Dziewczyny którym testy wyszły pozytywnie... Robiłyscie bete? Kurcze bo ja nie i się zastanawiam czy czekać do pierwszej wizyty u lekarza jak w pierwszej ciąży czy już sobie teraz zrobić.
Aneczko bardzo mi przykro mocno trzymałam za Ciebie kciuki. Ale musisz być silna, musisz walczyćTo samo labo ta sama beta z 21,6 na 7,6