A ogólnie jak się czujecie?
U mnie prócz bolących piersi nie dzieje się nic.... Zupełnie nic....
Gdyby nie fakt, że byłam u ginekologa, który zrobił mi usg to chyba bym nie uwierzyła, że jestem w ciąży...
Coraz lepiej. Czuję lekko bolesność piersi, podbolewanie brzucha, zawroty głowy mi zostały i zmęczenie. Ale takie to wszystko jeszcze do zniesienia.
Dziewczyny, postałam pare godzin w kuchni i tak mnie zaczęło podbrzusze bolec, ze jeny. Macie tez tak, ze jak się pomeczycie/ postoicie to brzuch daje o sobie znać?
Tak
Najczesciej własnie w takich sytuacjach boli mnie brzuch
A odnośnie badań - zlecone badania robicie niemalże od razu czy dopiero kilka dni przed kolejną wizytą?
Ja dostałam 3 września skierowanie, a poszłam wczoraj zrobić, żeby zdążyć odebrać wyniki wszytskie, a np. na HIV czekam do 5 dni roboczych, czyli do przyszłego piątku, czyli na styk żeby wyniki miec na 23 września
@nnat,
@Blizniakisanok.. i ja z Podkarpacia
Przemyśl.
Witam nowe przyszłe Mamusie!
O proszę ♥ Ale super
@nnat. Jako że zawodowo organizuję wesela i jak usłyszałam o zatruciu salmonellą w waszym domu weselnym, to odrazu chciałam jechać do Niska, żeby „ratować” te pary młode którym zamknięto lokal przed nosem. Straszna rzecz dla młodych i dla lokalu. Nagonka na całą Polskę, ale nikt nie sprostował, że zatrucie nie było przez lokal a przez ciasta które młodzi dostarczyli....lokal opinie będzie miał zszarganą na wieki - oby się podnieśli.
Oooo, super praca
Mój kuzyn był na tym weselu felernym
Ale gdzieś własnie mi rodzice mówili że to nie była wina tego lokalu, a ciast... Dlatego np. my na swoim weselu mielismy własne ciasta ale tylko na gościńce, a ciasta na miejscu zapewniał nam lokal
Ale jeszcze jaki pech wtedy, z tym ojcem któregoś z Państwa Młodych...!
@nnat. powiedziałaś wczoraj szefom ?
Dzieki kochana że pytasz ♥
Powiedziałam, ale cały dzień chodziłam i mało mnie nie rozniosło w środku, tak się stresowałam i zamartwiałam, ale dzięki Bogu przyjęli to dobrze i bez pretensji
Ja tez z podkarpacia, ale na emigracji od dobrych kilku lat
A skad pochodzisz, jeśli mogę zapytać?
Sporo nas
Nie nadazam z czytaniem
Jak dobrze byc w Polsce! W koncu mam mniejsze mdlosci. Bede sie teraz troche mniej odzywac, bo robimy sobie dwitygodniowe wakacje z tesciami.
Jak podróż mineła? :*
Odpoczywaj dużo ♥