reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
uzupelnilam liste, kogo jeszcze dopisac? kogo usunac?
@Bedemama!
@Integral
@leeleeth
@Karolajna33
@Magda1327
@Karolina2102
@Jula201906
@ola86
@Sindi1520
@Katerinka80
@Magda_S
@mizoro
@aneta265
@sonia.d
@Blizniakisanok
@Najeczka
@aszcz
@Sysiq
@Dżasta92
@Mimi1987
@paola425
@AniulekP
@nnat.
@Sassi
@UrszulkaB
@Nnbrznsk
@majka89
@Sassi
@cmla
@Emilia1988
@lenapb
@Wiatraki
@oleeencja
@Likeme
@Hanqa_08
@sisi_1989

fatalnie sie dzisiaj czuje, moglabym spac i spac i spac...
a tu dom stoi na glowie jak ja taka wycieta z zycia, dzieci zaniedbane i cierpiace, stosy dokumentoiw czekaja na swoj dzien, no dramat! Kiedy to minie?? weszlam w 11 tc, a czuje sie coraz gorzej...
Mnie jeszcze dopisz[emoji3526] nawet nie wiedziałam że nas tak dużo.Ale się będzie w kwietniu działo [emoji2956]

Hej laski, ja mam za sobą ciężką noc, prawie nie spałam tak mnie na wymioty ciągnęło ale nie umiałam, dopiero nad ranem się udało i trochę przysnelam. Ale czuję się tak wykończona tym że ciągle mi niedobrze że wczoraj już płakałam mężowi żeby chociaż na chwilę zamiast mnie w tej ciąży pochodził. Wiem że marudzę ale naprawdę dziewczyny ile można się tak męczyć. Dziś wzięłam ten czopek Torecan, mam nadzieję że choć przez chwilę będę się choć w miarę czuła.
Jak ja Cię rozumiem... Mi już przeszły objawy także jest nadzieja.... W 12 tc juz bedziesz czuła się dużo lepiej. Przetrwasz ![emoji4]

u mnie zaczal sie wstret do jedzenia, mam lekkie mdlosci ale sniadanie musze w siebie wmuszac, natomiast wieczorem apetyt wraca, wczoraj po usg stwierdzilam, ze trzeba sie regularnie odzywiac i poszlam do zaprzyjaznionego baru mlecznego na zupe i drugie. Ledwo zjadalam pomidorowke, drugie poprosilam, zeby zapakowali i syn zjadl jak wrocil ze szkoly, masakra

reklama
Cześć Kochane moje :-) współczuję Wam że się źle czujecie bo ja dziś fruwam normalnie :-) młody w przedszkolu, mąż w pracy a ja już prawie całą chalupke ogarnęłam :-) jeszcze kuchnia a łazienkę zostawię mężowi nie ma co szaleć :-) u mnie dziś po 2 dniach deszczu i zimna 2 końcu wyszło słoneczko piękny dzień się zapowiada :-) miłego dzionka Kochane [emoji8]

Do góry