Plamienie jest ciągle ale mniejsze trochę, będę dzwonić popołudniu (chodzę prywatnie) mam nadzieję że mnie dziś przyjmie na wizytę no i czekam niecierpliwie na betę.Masz dalej plamienia? Może zadzwoń do swojego ginekologa? Być może to j a kies wahania hormonalne. Ja mialam plamienia ok 3 dni mniej więcej w okresie planowanej miesiączki (ale i tak bylam przerażona) -wygladalo to jakby okres mi się zaczynał i dostałm duphaston.
reklama
Najeczka
Fanka BB :)
Ja też delikatnie plamiłam w okolicach dnia spodziewanej miesiączki. Potem przestałam, a beta ładnie wzrosła. Oby wszystko było dobrze, trzymam kciukiPlamienie jest ciągle ale mniejsze trochę, będę dzwonić popołudniu (chodzę prywatnie) mam nadzieję że mnie dziś przyjmie na wizytę no i czekam niecierpliwie na betę.
Bedemama!
Moderator
Wszystko sie moze zdarzyc. W poprzedniej ciazy bolalo mnie tak jak na okres a jednak sie udalo Najgorsze jest czekanie.To nie był test wysokiej czułości, bodajże 25.. bety dzisiaj nie zrobiłam, jakoś straciłam nadzieję i motywację przeczuwając dzisiejsze nadejście @.....
Dziewczyny, dlaczego robicie sobie tak szybko bete? Czy to jest jakies standardowe badanie, zeby potwierdzic/wykluczyc ciaze? Pytam, bo nie mieszkam w Polsce i tutaj sie tego nie praktykuje. Robi sie test w dniu spodziewanej miesiaczki a potem czeka na pierwsza wizyte u poloznej do 7-8 tygodnia. Jesli cos sie dzieje w miedzyczasie to nie sadze, zeby zareagowali, chyba ze ma sie za soba historie poronien.
Napolka93
To nie był test wysokiej czułości, bodajże 25.. bety dzisiaj nie zrobiłam, jakoś straciłam nadzieję i motywację przeczuwając dzisiejsze nadejście @.....
Ja robiłam betę właśnie po to żeby potwierdzić lub wykluczyc ciaze. Można powiedzieć że to taki test ciążowy dla niecierpliwych które chcą wiedzieć wcześniej. no a później jak się powtórzy badanie to widać czy ładnie przyrasta. Na podstawie tych wyników ocenia się czy ciąża przebiega prawidlowoWszystko sie moze zdarzyc. W poprzedniej ciazy bolalo mnie tak jak na okres a jednak sie udalo Najgorsze jest czekanie.
Dziewczyny, dlaczego robicie sobie tak szybko bete? Czy to jest jakies standardowe badanie, zeby potwierdzic/wykluczyc ciaze? Pytam, bo nie mieszkam w Polsce i tutaj sie tego nie praktykuje. Robi sie test w dniu spodziewanej miesiaczki a potem czeka na pierwsza wizyte u poloznej do 7-8 tygodnia. Jesli cos sie dzieje w miedzyczasie to nie sadze, zeby zareagowali, chyba ze ma sie za soba historie poronien.
Najeczka
Ja dokladnie tak samoJa robiłam betę właśnie po to żeby potwierdzić lub wykluczyc ciaze. Można powiedzieć że to taki test ciążowy dla niecierpliwych które chcą wiedzieć wcześniej. no a później jak się powtórzy badanie to widać czy ładnie przyrasta. Na podstawie tych wyników ocenia się czy ciąża przebiega prawidlowo
Najeczka
Kurczę, bardzo malutki wzrost. Nie chce straszyć czy odbierać nadziei, ale może to być ciąża biochemiczna Kiedy masz wizytę u lekarza?Odebrałam wyniki badań i całkowicie się załamalam. W sobotę miałam wynik 5.78. A dziś 6.53. Minimalny wzrost po takim czasie. Co to może oznaczać?
Napolka93
Nie jestem zapisana do lekarza. Nie wiem co mam zrobić. Czy po prostu czekać na @? Chyba lekarz i tak.by mi nic innego nie powiedział. Nie odebierzesz mi nadziei bo ja już po prostu jej nie mam. Chciałabym tylko wiedzieć co się robi w takich sytuacjach? Czy w ogóle.coś się robi?:-( :-( :-(Kurczę, bardzo malutki wzrost. Nie chce straszyć czy odbierać nadziei, ale może to być ciąża biochemiczna Kiedy masz wizytę u lekarza?
Najeczka
Nie jestem zapisana do lekarza. Nie wiem co mam zrobić. Czy po prostu czekać na @? Chyba lekarz i tak.by mi nic innego nie powiedział. Nie odebierzesz mi nadziei bo ja już po prostu jej nie mam. Chciałabym tylko wiedzieć co się robi w takich sytuacjach? Czy w ogóle.coś się robi?:-( :-( :-(
Myślę, że powinnas poczekać albo na rozwój ciąży albo na miesiączkę. Jeśli nie pojawi się miesiączka, a testy nadal będą negatywne to będziesz musiała udać się do lekarza, żeby zobaczył co tam się dzieje.
reklama