reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Witam Was dziewczyny. Siostra podrzuciła mi tę stronkę bo sama spodziewa się 1 dziecka na luty a ze okazało się że wyszly mi pozytywne 3 testy i brak miesiaczki więc wszystko wskazuje na to że też się dziecka spodziewam i też pierwszego na kwiecień wg aplikacji około na 11.04. Pozdrawiam

Nieśmiało się witam dziewczyny, bo zamierzam testować w najbliższym tygodniu. :)

@wikoosia @Napolka93 ja też chyba mam jutro termin spodziewanej @ :D Chyba, bo to był mój pierwszy @ po porodzie, także nie jestem pewna czy dalej mam cykle 28 dniowe. Z testem się wstrzymam do wtorku, a za Was trzymam kciuki! :)
Dodam, że pierwsze dziecko urodziłam 18.04 i o tamtej ciąży dowiedziałam się 06.08, więc jest szansa, że historia się powtórzy. :D Według aplikacji wychodzi mi dokładnie ten sam PTP, który miałam w pierwszej ciąży- 13.04. :D

O mi też termin wychodzi na 7 kwietnia i wizyte mam 20.08 [emoji3] zastanawiałam się czy to nie za późno ale lekarka, którą wybrałam, nie miała wcześniejszego terminu. Nie wiem jak wytrzymam do tego czasu [emoji57]
Wstrzymaj się z lekarzem przynajmniej do końca przyszłego tygodnia :)
W teorii mam termin na 07.04 - idę do lekarza dopiero 20.08 - dla spokojności, bo już musi być widać :)

reklama
Do góry