reklama
ynka
Fanka BB :)
Współczuje[emoji53]
Dziewczyny, nie będę kwietniówką...
Mam puste jajo, nie widać nawet ciałka żółtego... Mam odłożyć luteinę i czekać...
Jeśli nic się nie stanie to za tydzień USG potwierdzające i do szpitala.
Druga okropna wiadomość dziś Ściskam mocno, trzymaj się kochana i obyś nigdy więcej nie musiała przez to przechodzićDziewczyny, nie będę kwietniówką...
Mam puste jajo, nie widać nawet ciałka żółtego... Mam odłożyć luteinę i czekać...
Tak mi przykro trzymaj sie kochanaDziewczyny, nie będę kwietniówką...
monika89bdg
Ja jestem w szoku co się dzieje Ile kobiet traci swoje upragnione dzieci..... tym bardziej jestem pełna obaw bo u mnie już 9 plus 0 A wizyta u lekarza dopiero 12 Września...
wcześniej jeszcze nie robiłam badań
Najeczka
No Tak przykro się to czyta U mnie 9+2 (z USG 8+5). Mam nadzieję, że ciąża nadal się rozwija A Ty sama chciałaś pierwsza wizytę na takim etapie, czy tak Ci zaproponowano?Ja jestem w szoku co się dzieje Ile kobiet traci swoje upragnione dzieci..... tym bardziej jestem pełna obaw bo u mnie już 9 plus 0 A wizyta u lekarza dopiero 12 Września...
monika89bdg
Sama tak chcialam wcześniej nie widziałam sensu wizyty bo za wcześnie A później moja gin miala urlopNo Tak przykro się to czyta U mnie 9+2 (z USG 8+5). Mam nadzieję, że ciąża nadal się rozwija A Ty sama chciałaś pierwsza wizytę na takim etapie, czy tak Ci zaproponowano?
reklama