reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, nie będę kwietniówką... :(
Mam puste jajo, nie widać nawet ciałka żółtego... Mam odłożyć luteinę i czekać...
Jeśli nic się nie stanie to za tydzień USG potwierdzające i do szpitala.
Druga okropna wiadomość dziś :( Ściskam mocno, trzymaj się kochana i obyś nigdy więcej nie musiała przez to przechodzić :(

Ja jestem w szoku co się dzieje Ile kobiet traci swoje upragnione dzieci..... :( tym bardziej jestem pełna obaw bo u mnie już 9 plus 0 A wizyta u lekarza dopiero 12 Września...
wcześniej jeszcze nie robiłam badań

Mimi bardzo wspolczuje, a ktory to byl tydzien, badalas bete? Mnie w lutym mowili, ze zarowno przy poronieniu zatrzymanym jak przy pustym jaju musi byc co najmniej opinia dwoch lekarzy

Ja jestem w szoku co się dzieje Ile kobiet traci swoje upragnione dzieci..... :( tym bardziej jestem pełna obaw bo u mnie już 9 plus 0 A wizyta u lekarza dopiero 12 Września...
wcześniej jeszcze nie robiłam badań
No :( Tak przykro się to czyta :( U mnie 9+2 (z USG 8+5). Mam nadzieję, że ciąża nadal się rozwija :( A Ty sama chciałaś pierwsza wizytę na takim etapie, czy tak Ci zaproponowano?

reklama
Do góry