reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
I pewnie tak byś chciała :) Ja marzę o dziewczynce, ale czuje że będzie chłopiec. Wiadomo, najważniejsze żeby było zdrowe, ale większość z nas po cichu marzy :)
Jakoś nie ma to większego znaczenia zbyt długo na to czekałam więc co będzie to będzie.... Jak na razie ciężko cieszyć się tym wszystkim bo czuję się strasznie :(

Mi się marzył pierwszy syn, a miałam przeczucia na dziewczynkę. I zabrzmi to okropnie, ale jak się dowiedzieliśmy na USG, że to jednak chłopak to pierwszy raz tak na 100% się ucieszyłam z ciąży, popłakałam się wtedy ze szczęścia. Już mam wymarzonego synka, więc teraz jest mi obojętne, ale logistycznie łatwiej byłoby z dwoma chłopakami, bo mam całą wyprawkę, będą współdzielić pokój, no i umiem wycierać jajka już. :D

Jakoś nie ma to większego znaczenia zbyt długo na to czekałam więc co będzie to będzie.... Jak na razie ciężko cieszyć się tym wszystkim bo czuję się strasznie :(
My też się długo staraliśmy. Już miałam mieć robione badanie drożności jajowodow ale akurat zaszłam w ciążę :) Mam tylko nadzieję, że wszystko z ciążą jest w porządku i że donoszę zdrowe dziecko. To najważniejsze.

Mi się marzył pierwszy syn, a miałam przeczucia na dziewczynkę. I zabrzmi to okropnie, ale jak się dowiedzieliśmy na USG, że to jednak chłopak to pierwszy raz tak na 100% się ucieszyłam z ciąży, popłakałam się wtedy ze szczęścia. Już mam wymarzonego synka, więc teraz jest mi obojętne, ale logistycznie łatwiej byłoby z dwoma chłopakami, bo mam całą wyprawkę, będą współdzielić pokój, no i umiem wycierać jajka już. :D
Ja czułam że będzie chłopiec, marzyłam o chłopcu i mam synka :) co do mycia jajek - jakoś mi się wydaje że dziewczynki są trudniejsze w obsłudze [emoji55]

reklama
Hej :-) dawno się nie odzywalam ale byliśmy na wakacjach bez telefonow:-) z których wracaliśmy na wariackich papierach bo zaczęłam plamic... na szybko telefon do lekarza mojego wysłał mi receptę i jak by nie przeszło to do szpitala ale ze ja do obcego bym nie poszła to szybko pakowanie i powrót do Poznania, na szczęście wszystko się uspokoiło po końskich dawkach leku:-) A na miejscu zbadala mnie moja lekarka i u dzidzi też wszystko ok. Nawet fikala dziś trochę:-) gratuluję wszystkim mama które usłyszały już serduszko i trzymam kciuki za te które jeszcze czekają.
A widziałam że się przedstawialyscie to ja mam 29 l w domu 11 miesięczna córkę i jestem pigułą.

Do góry