Najeczka
Fanka BB :)
ChłopakA u mnie co wrozysz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ChłopakA u mnie co wrozysz?
Stawiam na dziewczynkę@Najeczka spójrz na te moje. W ogóle według mnie to dwie inne ciąże [emoji23] a niby ta sama... Widzisz coś? Zobacz załącznik 1016478Zobacz załącznik 1016479
Hahahaha sama jestem ciekawa czy to się sprawdzi [emoji16]Hahahahaha powiem Ci ze jak się sprawdzi to normalnie przyjadę i Ci pomnik wybuduje [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Jakby tak było to masz u mnie wielka czekoladęChłopak
Aaaaaaaaaa!!!!! Gratulejszyn!!!!Zobacz załącznik 1016427
Dziewczynki to tak oficjalnie :-)
Jestem w ciąży, dzidzius ma 8mm
I pięknie bijące serduszko [emoji813]️[emoji813]️
Termin na 20kwietnia [emoji178][emoji178][emoji110][emoji110]
Dziękuje za kciuki!!
Przestaje wariować :-)
Nie wiem jak Ty to rozpoznajesz, ale dziękuję [emoji3590] i wierzę Ci w 100 %! [emoji3059][emoji16]Stawiam na dziewczynkę
I pewnie tak byś chciała Ja marzę o dziewczynce, ale czuje że będzie chłopiec. Wiadomo, najważniejsze żeby było zdrowe, ale większość z nas po cichu marzyJa tam od początku mam przeczucie że będzie dziewczynka
Nie wierz w 100%! Sama wierzę na 50% [emoji23]Nie wiem jak Ty to rozpoznajesz, ale dziękuję [emoji3590] i wierzę Ci w 100 %! [emoji3059][emoji16]
U mnie syn do konca mial wysokie tetno az za wysokie zaraz zajrze na fb i napiszeSpytalam o to poloznej na ostatnim usg i powiedziala, ze to sie sprawdza, ale tylko od 24tc.
U mnie tetno bylo 189 i mam nadzieje na dziewczynke