reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Bo jest taka metoda że jeśli zarodek jest po prawej stronie kosmówki to syn, a po lewej to córka [emoji16] Oczywiście to bardziej zabawa niż metoda na płeć, ale przy pierwszym synu się sprawdziło i teraz też wychodzi mi syn choć mam cichutką nadzieję na córkę [emoji16]
Tez slyszałam najlepiej usg z okolicy 6 tc szkoda ze ja mam 9/10

Mam dosyć tej pogody cały dzień najchętniej lezalabym jak mops. Nic mi nie smakuje, jestem głodna ale nie mogę niczego jeść.caly dzień mdłości. Wczoraj nie było to sobie wieczorem przyszły... Mam dosy już tego samopoczucia, tych upałów i wogole wkurza mnie wszystko nawet jakiekolwiek zapachy. Czuję gdzieś grilla za oknem.. Zaraz zwymiotuje
Rozumiem Cie doskonale, ja nie wymiotuję, ale cały czas mi tak słabo i mdło, zero energii... Siedzenie w pracy to mordęga, nic mi się nie chce, czas się wlecze i tylko marzę o tym żeby być już w domu. A w domu i tak nic nie robię, bo mi słabo, więc leżę i wszystko mnie nudzi... Dziwnie mi... Bardzo bym chciała żeby ro minęło, czuję się do d...

Bo jest taka metoda że jeśli zarodek jest po prawej stronie kosmówki to syn, a po lewej to córka [emoji16] Oczywiście to bardziej zabawa niż metoda na płeć, ale przy pierwszym synu się sprawdziło i teraz też wychodzi mi syn choć mam cichutką nadzieję na córkę [emoji16]
O matko, pierwsze słyszę [emoji16] a możesz spojrzeć na moje fotki na wizytach i wywróżyć co będzie? [emoji4]

No i chyba z tętna tez dziewczynka bo było aż 160 [emoji85][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Do góry