Oj tak zgadza się. Za dużo się czyta o złych rzeczach i później człowiek się zamartwiaWiem Kochana, ale teraz to juz trzeba zle mysli sila wyrzucac z glowy!
Ja jak sie naczytam to zaraz mam mysli, ze moze cos nie tak z Dzidzia, a potem wyrzucam te mysli i zastepuje je ze niby czemu mialoby byc zle?? jest Dzidzia i tylko to jest wazne, unikam czytania i myslenia nadmiernego, bo to strasznie miesza nam w glowach a my ciezarne mamy teraz hormonalna podatnosc na zamartwianie sie
reklama
nikolka1203
Fanka BB :)
Mam taką samą sytuację, dopiero co straciłam ciążę w 9 tygodniu [emoji17] serduszko mojego dziecka niestety nigdy nie zabiło@AnnaOlga @milena1706 dziewczyny, ja też nie mam żadnych objawów... Tylko brak @ i II kreski na teście... Bylo zmęczenie i wkurzenie, mam lekkie zaparcia, dzisiaj boli mnie głowa, ale to chyba że zmęczenia, bo późno poszłam wstać...a tak to nic.
Wizytę na NFZ mam 16 wrzesnia a prywatnie 24.
Też różnie myślę,bo w czerwcu straciłam ciążę... serduszko nie biło...
Teraz staram się myśleć pozytywnie... ale ciężko...
milena1706
Ja właśnie tak panikuje tym że nie mam objawów bo właśnie moja ostatnia ciążą przechodziła bezobjawowo i okazało się że córeczka źle się rozwijała ale mam nadzieję że nie ma tu reguły
Z krwi koleżanka ostatnio płaciła 200zl za 2 badania A usg 260zlMam jeszcze jedno pytanie ile w Polsce kosztują badania prenatalne, ja mieszkam w Niemczech i za samo badanie USG genetyczne zaśpiewali sobie 800 zł a za badanie z krwi 550 zł zastanawiam się jak to cenowo w Polsce wychodzi ...
aszcz
U Nas dziś 32°, normalnie kocham upały, ale teraz jak wychodzę na zewnątrz, to umieram. Dobrze, że poród w kwietniu.. bo jakby przypadł na miesiące letnie, to tragedia.W Wawie nad ranem zaczelo padac. I dopiero wtedy jak sie schlodzilo, to udalo mi sie zasnac.
Ważyłam sie dzisiaj. W miesiąc mam -1kg. Kompletnie tego nie czuje, mam wrażenie, że z 5 mi przybylo.
Ja się ważę na czczo co tydzień w piątek. Dziś w sumie już na minusie
- 2.9 kg. Mój mąż co chwilę chodzi i mówi, że bardzo schudłam.
Zaczynam 8+0
Majaga
Też się właśnie zastanawiam jak to jest, bo nie mam żadnych objawów.... U mnie dzisiaj 5t5d, wczoraj byłam na wizycie u lekarza i wszystko jest dobrze. Nie ma co się stresować na zapas i trzeba się cieszyć, ze się dobrze czujemy [emoji3526]Dziewczyny bo zaczęłam się obawiać że coś jest nie tak. Na tej grupie tylko inny wątek ktoś się wypowiedział że jak ma się jakieś bóle, wymioty, nudności to bardzo dobrze bo ciąża się na pewno zdrowo rozwija. A co z osobami które nie mają żadnych objawów ciąży oprócz dobrego przyrostu bety na początku? I oczywiście jeszcze plamienia miałam i jestem na roznych lekach... wychodzi tak jakbym miała większe ryzyko poronienia. Myślicie Że to prawda?
atena100
U mnie zabilo ale przestalo bic jak Aniolek osiagnal 9t1d, dlatego tez umieram ze strachu jak to teraz bedzie. Teraz przede mna najdluzsze 6 tyg w zyciu, trzymam sie mysli ze musi byc dobrzeMam taką samą sytuację, dopiero co straciłam ciążę w 9 tygodniu [emoji17] serduszko mojego dziecka niestety nigdy nie zabiło
reklama
Też tak się ważę.Ja się ważę na czczo co tydzień w piątek. Dziś w sumie już na minusie
- 2.9 kg. Mój mąż co chwilę chodzi i mówi, że bardzo schudłam.
Zaczynam 8+0
U mnie 8+5.
Chciałabym tak do 16-20 tygodnia trzymac wagę.