reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Witam serdecznie jestem Emilia mam 31 lat, mój termin to 12 kwiecień. Byłam na usg w 6+6dz i dzidziuś jest bije serce choć lekarz powiedział że mogłoby bić szybciej biło 113 razy na minutę. Ale Mówił że bije miarowo. Do tego widział resztki krwi w macicy jakby po krwiaku ale mówił że to powinno się wchlonac i nie zagraża dziecku bo jest od niego daleko. Po trzecie nie podobała mu się w badaniu moja macica. Niby twarda. Zapisał duphaston i nospe 2xdziennie.mowil że to objawy jakbym chciała poronic... Idę teraz w poniedziałek do ginekologa i będę wiedzieć coś więcej. Mam 7 letnia córkę. Przeszłam już dwa poronienia, obydwa razy to było puste jajo płodowe. Raz przed zajściem w ciążę z której mam córeczkę a drugi raz puste jajo w zeszłym roku w listopadzie miałam lyzeczkowanie. W 11 tygodniu ciąży dopiero zaczęłam krwawi i poszłam do szpitala. Pierwszy raz poronilam samoistnie w domu na WC. Troszkę już mam za sobą ale gdy wiedziałam że tam nie ma dziecka to co innego niż jakby teraz miało się nie udać. Widziałam i już słyszałam bicie serduszka. To byłoby na tyle jak na razie. Dodam że mam mega mdłości i jestem do niczego wciąż bym spala,bhcg rosło jak szalone, całkiem inaczej niż gdy miałam te puste jaja płodowe. Teraz nie wiem bo i po co skoro dzidziuś jest na pewno. Boję się trochę że albo umrze albo będzie miał jakąś wadę. pozdrawiam przyszłe mamusie

reklama
I wszystko ok? Serduszko bije? :) Ja mam 9.09
W 5+6 był sam pęcherzyka, a w 6+3 myślałam że jest po wszystkim bo miałam duże plamienia z rana brązowo czerwone pojechałam na sor i dowiedziałam się że serduszko bije tylko dzidzius mniejszy o 3 dni. Dostalam duphaston.A wczoraj w 6+6 dzidziuś mniejszy o 1 dzień i 127 uderzeń serca :)

Do góry