reklama
Ja za 3Szukaj pozytywów, na przykład, że masz wizytę jutro, a nie jak ja za 2 tygodnie [emoji85]
Najeczka
Fanka BB :)
I jak my mamy być spokojneJa za 3
U
użytkownik 181
Gość
Nie martw się. Wierz swojemu lekarzowi. Mnie ttlko mój ginekolog jest w stanie uspokoić. Złoty człowiek i fachowiec.Dobrze, ze Ty myślisz tak racjonalnie. Niestety u mnie jest trochę słabo, bo ja jestem chora, poważnie, przewlekle. Boje się, ze jeśli nie utrzymam tej ciąży, to się posypię totalnie zdrowotnie i już więcej dzidziusiów nie będzie. Wiec jestem takim kłębkiem nerwów.
Dzieci rosną jak na drożdżach... nim się obejrzysz wyjdzie z domu [emoji6][emoji16] z przymrużeniem oka na poprawę nastroju.Ale Kochana, stres nikomu nie pomoże, ani Tobie, ani Twojemu Malenstwu. Myślę że choroba nie ma nic wspólnego z tym, a lekarze jeśli mówią że jest ok to trzeba im chyba zaufać
Nic się nie łam, kiedy kolejna wizyta??
Poza tym dzisiaj może być 1,0 a za dwa dni może już być 2,0 wymiar Maleństwa dzieci teraz rosną jak na drożdżach
Wiesz domem ja 3-4 dni miałam samo kichanie i też mnie to bawiło. Ale bez katarkuDziewczyny a tak odbiegają trochę od tematu, też macie taki zawalony nos?? Katar raczej sporadycznie mi się pojawia ale za to czesto ciężko mi się oddycha i straaaasznie kicham momentami wręcz robi się to śmieszne
Ja od samego początku nim jeszcze test zrobiłam mięsa nie mogłam jeść. Śmierdzi mi i straciło smak a też uwielbiam schabowe. Kiedyś zrobiłam sobie roczną przerwę od mięsa i czułam się fantastycznie. Potem skusiła mnie wiejska szyneczka świeżo wędzona i powolutku zaczęłam jeść ale już po tej przerwie nie wróciłam do takich ilości jak przed. Także nie ubolewam mocno.A i co mnie dziwi to od kilku dni kompletnie nie mam ochoty na kotlety schabowe, a zawsze było tak, że mogłabym je jeść codziennie. Teraz wręcz mi niedobrze na samą myśl o nich
aszcz
Taaak, nos mam zatkany. Oddycham ustami i często kicham.Dziewczyny a tak odbiegają trochę od tematu, też macie taki zawalony nos?? Katar raczej sporadycznie mi się pojawia ale za to czesto ciężko mi się oddycha i straaaasznie kicham momentami wręcz robi się to śmieszne
to tak jak ja na kiełbasę z grilla, kotlety i ogólnie mięso nie za bardzo mi idzie.. odrzuciło mnie też od coli i słodyczy. Gdzie wcześniej, to był must heave.A i co mnie dziwi to od kilku dni kompletnie nie mam ochoty na kotlety schabowe, a zawsze było tak, że mogłabym je jeść codziennie. Teraz wręcz mi niedobrze na samą myśl o nich
Co do ciąż prowadzonych w innych krajach. Moja siostra nie mieszka w Polsce i była zdziwiona, że zaczęłam brać kwas foliowy szybciej.. u nich to jest tak, że kobieta zachodzi w ciążę, robi badania i jeśli ma niedobór kwasu, to zaczyna go brać. U Nas nawet na niektórych stronach proponują zażywanie kwasu pół roku przed planowaną ciążą [emoji55]
nnat.
To nie szperaj, stresy są nam niepotrzebne teraz ja już się wyleczylam z szukania informacjiJa właśnie przez Internet i za długie szperanie na baby boom w różnych wątkach mam teraz mega stres czy wszystko jest w porządku. Już siedzę jak na szpilkach przed jutrzejszą wizyta. :/
O, u mnie na śniadanie była inka z mlekiem i ciastka owsiane z czekoladą, to jest życie.....Cześć dziewczyny [emoji6] ja dziś nawet się wyspałam- aż do 7. Spałabym dłużej, ale pies obudził mnie, chciał jeść, a jak już wstałam to nie zasnę. O dziwo bez mdłości na razie, jem bake rollsy, to mi wchodzi [emoji16] może potem będę w stanie zjeść śniadanie [emoji16]
Ojacie, a ja w drugą stronę, ogólnie na smażone mam ochotę a ja nie smażę tylko zawsze pieczone, albo duszone, albo gotowane jedzonko....A i co mnie dziwi to od kilku dni kompletnie nie mam ochoty na kotlety schabowe, a zawsze było tak, że mogłabym je jeść codziennie. Teraz wręcz mi niedobrze na samą myśl o nich
Tego się boję, że teraz fasolę zna w brzuszku, zaraz hop na świat wyskoczy, wozeczek, spacerówka, podstawowka a za chwilę 18stkaNie martw się. Wierz swojemu lekarzowi. Mnie ttlko mój ginekolog jest w stanie uspokoić. Złoty człowiek i fachowiec. Dzieci rosną jak na drożdżach... nim się obejrzysz wyjdzie z domu [emoji6][emoji16] z przymrużeniem oka na poprawę nastroju. Wiesz domem ja 3-4 dni miałam samo kichanie i też mnie to bawiło. Ale bez katarku Ja od samego początku nim jeszcze test zrobiłam mięsa nie mogłam jeść. Śmierdzi mi i straciło smak a też uwielbiam schabowe. Kiedyś zrobiłam sobie roczną przerwę od mięsa i czułam się fantastycznie. Potem skusiła mnie wiejska szyneczka świeżo wędzona i powolutku zaczęłam jeść ale już po tej przerwie nie wróciłam do takich ilości jak przed. Także nie ubolewam mocno.
O, to jesteśmy we dwie z tym kichaniemTaaak, nos mam zatkany. Oddycham ustami i często kicham. to tak jak ja na kiełbasę z grilla, kotlety i ogólnie mięso nie za bardzo mi idzie.. odrzuciło mnie też od coli i słodyczy. Gdzie wcześniej, to był must heave.
Co do ciąż prowadzonych w innych krajach. Moja siostra nie mieszka w Polsce i była zdziwiona, że zaczęłam brać kwas foliowy szybciej.. u nich to jest tak, że kobieta zachodzi w ciążę, robi badania i jeśli ma niedobór kwasu, to zaczyna go brać. U Nas nawet na niektórych stronach proponują zażywanie kwasu pół roku przed planowaną ciążą [emoji55]
Urszulko, ja również nie mam objawów. Czasem muszę tylko zrobić drzemkę albo wcześniej położyć się spać. Cieszmy się z tego dobrego samopoczuciaJa zaraz po 4.00
To która z Was jeszcze nie ma żadnych objawów poważniejszych oprócz mnie? Bo już się pogubiłam a potrzebuje wsparcia, że nie jestem sama [emoji846]
Najeczka
A ja za to mogłabym teraz codziennie jeść zupyTaaak, nos mam zatkany. Oddycham ustami i często kicham. to tak jak ja na kiełbasę z grilla, kotlety i ogólnie mięso nie za bardzo mi idzie.. odrzuciło mnie też od coli i słodyczy. Gdzie wcześniej, to był must heave.
nnat.
Wczoraj mi w głowie siedziała ogórkowa mamy, już miałam dzwonić żeby narobił w słoiki, bo sama takiej nie zrobię dobrej... Ale zapomniałam że mama jeszcze nie wie o ciążyA ja za to mogłabym teraz codziennie jeść zupy
reklama