reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Hej dziewczyny :) musiałam cała niedzielę nadrobić :)

Mnie często żołądek boli, gazy podobnie. Albo w drugą stronę, odbija mi się "od wątroby", chyba zaparcia sie zaczynają... :(

Nie panikuj, wszystko jest ok. Brzuch może boleć, plecy to samo.

Nie czytaj tyle internetow, od tego się tylko bardziej martwisz 8 nakreca sz, a po co Ci to? Będziesz spokojniejsza bez czytania, a wtedy i maleństwo będzie spokojniejsze

Tak mylam rano włosy i myślałam o Tobie... ze 3 garści włosów wyciagnelam :o

Witaj Kochana [emoji3590]

Trzymam kciuki :) dawaj znać po :)

2x i więcej nie robię.

Tak, zdecydowanie tak... :D

Mogłoby być ciut niższe, skonsultuj to z lekarzem.

Witaj Kochana [emoji3590] nie mogłam się Ciebie tu doczekać :)

My całkowita abstynencja. Ochota jets ale strach większy.
Ciesze się, że jesteśmy tu razem ❤❤❤

reklama
Ja na l4 od dzisiaj:( na córe:(
Przywlokła ze żłobka zapalenie spojówek. Także tyle z moich planów nie chodzenia na l4 jak najdluzej;)

To może tak dla pocieszenia i rozwiania wątpliwości. W poprzedniej ciąży wymiotowałam jak kot do 10 tygodnia. 7tc byłam na usg, gdzie pięknie dla mojego maleństwa biło serduszko. Wymioty coraz gorsze dosłownie. W 10tc usg i brak tętna. Wymioty w dalszym ciągu były. Więc uważam, że nie ma reguły i nie ma co się nakręcić. Mdłości i wymioty utrzymywały mi się przez ponad 2tyg chociaż z usg wychodziło, że dzidzia nie żyje od ok 8tc. Dziewczyny głowa do góry. Każda ciąża jest inna. Ja też się tego trzymam, bo inaczej bym już w psychiatryku wylądowała.
Nieopodal mnie nie bolał ani trochę. Dopiero teraz zaczął. Ja 6tc. Wg OM. To lepiej nie będę czytać bo u mnie mdłości zero. Za to czytałam dużo wypowiedzi kobiet, które absolutnie żadnych nie miały dolegliwości A pierwsze jakie poczuł to było poruszanie się dziecka i wszystko było ok. Tego chce się trzymać.

Straszny dzień mi się w pracy zaczął. Dużo noszenia i wszysrko na szybko. Brzuch mnie rozbolał... Nie wiem jak wygram najgorszy miesiąc wrzesień.. będę miała straszny Sajgon sama aż się beczec chce.
Przepraszam, ale ja się jeszcze gubię w tym, kto gdzie pracuje i jakiego ma szefa. Nie możesz iść na l4? Chociaż na zwykle, nie ciążowe

u mnie z objawow (6t2d) to od dzis strasznie ciagnacy bolacy bol w piersiach, niezaleznie co robie ;), lekkie mdlosci ale takie ze prawie ich nie ma, lekkie zawroty glowy no i cos co mi sie wczoraj przydarzylo. Moja i M wielka miloscia jest motocykl, mialam jesienia prawko robic (do tej pory jezdzilam na kat B ale byl mi za maly ;)), wczoraj pojechalismy na 3 godz, ja jako psazer i jak wracalismy to nie wiem kiedy usnelam, o matko kochana, glowa mi poleciala do przodu, M powiedzialam ze kichance mialam, nic sie nie stalo, ale u mnie w takim razie koniec moto do konca ciazy...

u mnie z objawow (6t2d) to od dzis strasznie ciagnacy bolacy bol w piersiach, niezaleznie co robie ;), lekkie mdlosci ale takie ze prawie ich nie ma, lekkie zawroty glowy no i cos co mi sie wczoraj przydarzylo. Moja i M wielka miloscia jest motocykl, mialam jesienia prawko robic (do tej pory jezdzilam na kat B ale byl mi za maly ;)), wczoraj pojechalismy na 3 godz, ja jako psazer i jak wracalismy to nie wiem kiedy usnelam, o matko kochana, glowa mi poleciala do przodu, M powiedzialam ze kichance mialam, nic sie nie stalo, ale u mnie w takim razie koniec moto do konca ciazy...
To trochę ryzykowne :)
Ja dziś na wizycie zapytam czy mogę jeździć to też jeszcze moze się pocieszę w tym sezonie.

reklama
Do góry