reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

No pewnie :)
Każda z nas trzyma kciuki za różowa i zdrowa ciąże [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]
Ja to żadnych mdłości nic tylko cycki bolą ;-) nie przejmuj się ja też już sobie wkrecam czy tam w środku kropek się rozwija [emoji85]
To samo myślę. U mnie zmęczenie i senność jeszcze. Trzeba czekać cierpliwie.

reklama
Dziewczyny od dwóch dni boli mnie strasznie głowa myślicie ze jak wezmę jedna tabletkę paracetamolu to mi fasolce nie zaszkodzi??
Sama nie wiem co robić...

Dziewczyny od dwóch dni boli mnie strasznie głowa myślicie ze jak wezmę jedna tabletkę paracetamolu to mi fasolce nie zaszkodzi??
Pamiętam miałam tak w pierwszej ciąży że strasznie mnie głowa bolała okazalo się ze niskie ciśnienie miałam. Nie zaszkodzi paracetamol

3 dni walczylam z takim bólem silnym. Migrenowy taki, bo i oko bolało. Okłady zimne robiłam spalam i lezalam. Bałam się coś wziac bo się totalnie nie znam.

Hehe mogłaś przyjść do mnie do pracy dostałabys rukole [emoji38] hha a tak serio to ja mam już dość patrzenia na tą zielenine warzywa i owoce ale w sumie teraz powinnam się dobrze odżywiać. Same witaminki [emoji39] Za to teraz miałam ochotę na ruskie z cebulką zjadłam cały talerz zobaczymy jaki efekt [emoji1787] będę zdychac w nocy..

Mnie dzisiaj naszła ochota na ruskie [emoji14] może w weekend zrobię :)

reklama
Do góry