Ja mam póki co podobnie jak w pierwszej ciąży... Lekkie młodości ale raczej rano i nie wymiotuje przy tym (narazie), sutki mnie bolą mocniej, coś tam w brzuchu zakluje z boku raz z jednej raz z drugiej strony, odbija mi się częściej i czasem biegunka się zdarzy że wszytsko aż przeleci nagle przeze mnie (dwa razy w ciagu kilku ostatnich dni mi się to zdążyło) no i mega niemoc i senność a no i wzmocnione drażniące zapachy.... Mogłabym spać leżeć i nie wstawać nie mam na nic ochoty ale zmuszam się bo mój synuś Filip 4 letni wymyśla różne akrobacje jak za długo w domu siedzimy. Dobrze że mam do wtorku urlop z racji jego urodzin w sobotę chociaż na samą myśl o imprezie na 13 osób w malutkim mieszkaniu oraz staniu przy garach dwa dni robi mi się słabo
dzisiaj już zaczęłam ogarniać mieszkanie ... Zmusilam się do umycia moich trzech okien bo były w tragicznym stanie że już nic widać nie było prawie przez nie ... (No może jedynie kupy ptaków )
odkurzyłam porządnie podłogę jutro powieszę firanki, podłogi umyje i łazienkę (zmuszę się chociaż na chemię mam alergię teraz) no i zacznę pięć biszkopt... A no i zakupy rano trzeba zrobić
Jeśli chodzi o wyprawkę to wózek mam po synku - adamex Pajero nie narzekałam wiec zostaje. Może jedynie fotelik jakiś lepszy kupimy zobaczymy.