reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Do dziewczyn, które stosują fembilion, możecie odebrać zapas na tydzień w wybranych aptekach, trzeba napisać do nich na fb:

fembilon.png

Z tych stron możecie zamówić bezpłatne pakiety dla kobiet w ciąży i maluchów:

+jeśli macie aplikację Rossmann to można odebrać darmowe pieluchy Pampers rozmiar 1, idealne do szpitala :)

Pytanie czy szpital uzna skierowanie okulisty.
W Warszawie bywają szpitale, gdzie olewają skierowanie na cc od obcego i tylko ich okulista kwalifikuje i do porodu cc.

U mnie okulistyczne wskazania wszyscy olewali.
Koniec końców i tak było cc, ze względu na wąską miednicę.
Mam plan rodzenia w Olsztynie 60 km ode mnie ze względu na to, że tam mogłoby być lepiej. Wszystkie moje znajome właśnie na Olsztyn śmigały rodzić. Mam kilka mniejszych miasteczek w okolicy ze szpitalami ale opinie mają trochę złe. Najgorszy podobno szpital w mojej rodzinnej miejscowości. Do niczego się nie stosują, nawet nie mają znieczulenia zewnątrz oponowego i biją rodzące po tyłkach.

Kochane, też tak czasem macie jakby Wam coś w krzyż wlazło gdy wstajecie z miejsca i chodzicie? Nie są to bóle niepokojące podobne do bólu miesiączkowego tylko zwyczajne COŚ jakby coś wlazło i lekki dyskomfort robiło.

Mam plan rodzenia w Olsztynie 60 km ode mnie ze względu na to, że tam mogłoby być lepiej. Wszystkie moje znajome właśnie na Olsztyn śmigały rodzić. Mam kilka mniejszych miasteczek w okolicy ze szpitalami ale opinie mają trochę złe. Najgorszy podobno szpital w mojej rodzinnej miejscowości. Do niczego się nie stosują, nawet nie mają znieczulenia zewnątrz oponowego i biją rodzące po tyłkach.
Możesz zdradzić z jakiego miasta jesteś??,

reklama
Do góry