reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

reklama
Do dziewczyn, które stosują fembilion, możecie odebrać zapas na tydzień w wybranych aptekach, trzeba napisać do nich na fb:

fembilon.png

Z tych stron możecie zamówić bezpłatne pakiety dla kobiet w ciąży i maluchów:

+jeśli macie aplikację Rossmann to można odebrać darmowe pieluchy Pampers rozmiar 1, idealne do szpitala :)

Pytanie czy szpital uzna skierowanie okulisty.
W Warszawie bywają szpitale, gdzie olewają skierowanie na cc od obcego i tylko ich okulista kwalifikuje i do porodu cc.

U mnie okulistyczne wskazania wszyscy olewali.
Koniec końców i tak było cc, ze względu na wąską miednicę.
Mam plan rodzenia w Olsztynie 60 km ode mnie ze względu na to, że tam mogłoby być lepiej. Wszystkie moje znajome właśnie na Olsztyn śmigały rodzić. Mam kilka mniejszych miasteczek w okolicy ze szpitalami ale opinie mają trochę złe. Najgorszy podobno szpital w mojej rodzinnej miejscowości. Do niczego się nie stosują, nawet nie mają znieczulenia zewnątrz oponowego i biją rodzące po tyłkach.

Kochane, też tak czasem macie jakby Wam coś w krzyż wlazło gdy wstajecie z miejsca i chodzicie? Nie są to bóle niepokojące podobne do bólu miesiączkowego tylko zwyczajne COŚ jakby coś wlazło i lekki dyskomfort robiło.

Mam plan rodzenia w Olsztynie 60 km ode mnie ze względu na to, że tam mogłoby być lepiej. Wszystkie moje znajome właśnie na Olsztyn śmigały rodzić. Mam kilka mniejszych miasteczek w okolicy ze szpitalami ale opinie mają trochę złe. Najgorszy podobno szpital w mojej rodzinnej miejscowości. Do niczego się nie stosują, nawet nie mają znieczulenia zewnątrz oponowego i biją rodzące po tyłkach.
Możesz zdradzić z jakiego miasta jesteś??,

reklama
Do góry