nnat.
Fanka BB :)
Jak masz wątpliwości to skocz do innego lekarza. Nawet prywatnie.Hej dziewczyny, byłam już z tym gardłem u lekarza i on stwierdził, że gardło jest czerwone, ale nie zaognione jak to wygląda przy anginie. Stwierdził, że wygląda na zwykle przeziebienie i zalecił apap, argentin t spray do gardła i inhalacje z soli fizjologicznej. Poszłam z tym do apteki a farmaceutka mnie nastraszyła, że skoro tak mocno boli to raczej coś poważnego i że nie bać się antybiotyków bo są takie bezpieczne w ciazy i że gdyby ona dostała antybiotyk w ciazy to by ją donosiła :/ no nastraszyła mnie na maksa, że lekarz postawił złą diagnozę :/
Ale jeśli to lekarz którego znasz, to zaufaj jemu
Cześć dziewczyny, pozwolę sobie do Was dołączyć dwie kreski zobaczyłam 20 sierpnia, termin pokazuje na 28 lub 30 kwietnia. Mam już córeczkę 4 latka, która marzy o rodzeństwie, jestem też po jednej stracie w styczniu ale wierze, że będzie dobrze! Pozdrawiam
Gratulacje ♥
Przyrost też sprawdzasz?Też właśnie wróciłam z badania. Ostatni raz Od rana w pracy mam nerwy. Oczywiście najchętniej bym plakala [emoji17] i jakiś stres mnie dopadł bo każda coś czuje w brzuchu a u mnie tak słabo, co jakiś czas tylko czuje nie wiadomo co.
Ja teraz też leciutko brzuch odczuwam. Najbardziej jak dużo biegam w pracy, zmęczę się to wtedy czuję brzuch, jakby Okruszek dawał znać - mamo, nie przemęczaj się
Tylko że się nie da w pracy.... Jak jestem sama...