To równe 2 tyg do przodu [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To równe 2 tyg do przodu [emoji6]
Może Pani farmaceutka ma jakieś zle doświadczenia... Ale to lekarz jest od leczenia więc nie stresuj sie, spróbuj najbliższe dni brać to co Ci zalecił, a jak nie będzie poprawy to idź jeszcze raz do niego lub innego lekarza. Dużo zdrowia!Hej dziewczyny, byłam już z tym gardłem u lekarza i on stwierdził, że gardło jest czerwone, ale nie zaognione jak to wygląda przy anginie. Stwierdził, że wygląda na zwykle przeziebienie i zalecił apap, argentin t spray do gardła i inhalacje z soli fizjologicznej. Poszłam z tym do apteki a farmaceutka mnie nastraszyła, że skoro tak mocno boli to raczej coś poważnego i że nie bać się antybiotyków bo są takie bezpieczne w ciazy i że gdyby ona dostała antybiotyk w ciazy to by ją donosiła :/ no nastraszyła mnie na maksa, że lekarz postawił złą diagnozę :/
Kciuki zacisniete!!!
A ja właśnie byłam na becie, pokusilam się jednak o sprawdzenie przyrostu. Może będę spokojniejszy przez ten tydzień.
A śniło mi się wczoraj tak w ogóle że lekarz nie chciał mi usg zrobić bo szedł na urlop a dzisiaj śniło mi się że widziałam serduszko... [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Obudziłam się z taką ogromną nadzieja w sercu, że tym razem może faktycznie nam się udać [emoji3590]
Od rana w pracy mam nerwy. Oczywiście najchętniej bym plakala [emoji17] i jakiś stres mnie dopadł bo każda coś czuje w brzuchu a u mnie tak słabo, co jakiś czas tylko czuje nie wiadomo co.Dzień dobry :-) Ci do wstawania zawsze mi było ciężko się podnieść z wyrka, a teraz budzę się 6-7 i już spać mi się nie chce [emoji16] współczuję Wam dziewczyny, że się tak źle czujecie naprawdę [emoji21]ja jedynie co to cycuszki bolą, krzyż i czasem coś zakluje [emoji16]i to jedyne moje objawy ale mam nadzieję że jest wszystko ok [emoji16]a no jem za dwohc serio, wciąż jestem głodna [emoji23]miłego dnia życzę [emoji8]
Jeśli masz wątpliwości, to idz do innego lekarza, a nie słuchaj baby z apteki. Ja kiedyś kupowalam zastrzyki z witaminą B (zlecone przez lekarza, na receptę), które miałam sobie sama robic, babka w aptece powiedziała ze ból jest tak okropny ze prawdopodobnie nie będę w stanie sama ich sobie robić. Ogólnie wyglądała jakby zaraz miała zemdlec na myśl o tych zastrzykach. Jako że mąż był w delegacji nie bardzo mialam inne wyjście, to jednak się za nie wzięłam, z przerażeniem jednak po takiej reklamie. Były praktycznie bezbolesne, za to po zrobieniu zastrzyku tak mi adrenalina spadła że omal nie zemdlałam.Hej dziewczyny, byłam już z tym gardłem u lekarza i on stwierdził, że gardło jest czerwone, ale nie zaognione jak to wygląda przy anginie. Stwierdził, że wygląda na zwykle przeziebienie i zalecił apap, argentin t spray do gardła i inhalacje z soli fizjologicznej. Poszłam z tym do apteki a farmaceutka mnie nastraszyła, że skoro tak mocno boli to raczej coś poważnego i że nie bać się antybiotyków bo są takie bezpieczne w ciazy i że gdyby ona dostała antybiotyk w ciazy to by ją donosiła :/ no nastraszyła mnie na maksa, że lekarz postawił złą diagnozę :/
Hej dziewczyny, byłam już z tym gardłem u lekarza i on stwierdził, że gardło jest czerwone, ale nie zaognione jak to wygląda przy anginie. Stwierdził, że wygląda na zwykle przeziebienie i zalecił apap, argentin t spray do gardła i inhalacje z soli fizjologicznej. Poszłam z tym do apteki a farmaceutka mnie nastraszyła, że skoro tak mocno boli to raczej coś poważnego i że nie bać się antybiotyków bo są takie bezpieczne w ciazy i że gdyby ona dostała antybiotyk w ciazy to by ją donosiła :/ no nastraszyła mnie na maksa, że lekarz postawił złą diagnozę :/
WitamyCześć dziewczyny, pozwolę sobie do Was dołączyć dwie kreski zobaczyłam 20 sierpnia, termin pokazuje na 28 lub 30 kwietnia. Mam już córeczkę 4 latka, która marzy o rodzeństwie, jestem też po jednej stracie w styczniu ale wierze, że będzie dobrze! Pozdrawiam