U
użytkownik 181
Gość
O proszę, nie jestem sama [emoji1] ja pod kocem od 3 dni i w skarpetkach sie trzese hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie u mnie jest większy pęcherzyk niż zazwyczaj, jest pewien zakres wielkości w danym dniu ciąży - jeden jest większy inny mniejszy. Ale jak widać u Ciebie maleństwo i serduszko to tym bardziej nie ma się czym martwićHej laski,
Ja już po USG, wszystko dobrze przez chwilę się zestresowalam bo na początku nie widział zarodka, ale po chwili zobaczył, było widać bijące serce na posluchanie powiedział ze jeszcze zbyt wcześnie, ale mówi ze wszystko wygląda ok
Wg OM mam dzis 6tyg i 1 dzień (ale lekarz liczy 6tyg, bo wizyta rano pewnie), zarodek 5tyg6dni, więc tylko minimalnie młodszy. Z tego co widzę na zdjęciu ma 4,76mm (chyba że źle odczytuję).
Zastanawia mnie, dlaczego ten worek ciążowy z kolei wskazuje aż na 6tyg4dni. Miała któraś taką rozbieżność? Zapomniałam zapytać, nie wkręcam się w nic ale jestem ciekawa.
Mi się nos ciągle zapycha od "terminu" miesiączki i nie ma dnia bym nie lała krople w nos. Tragiczny katar i kichanie bez choroby jako dodatkowa atrakcja dni [emoji6]Dobrze, że jesteście w podobnych terminach jest wsparcie, jest moc Mam nadzieję, że dotrwamy [emoji106][emoji4]
Z objawów jeszcze to od 3 dni jest mi zimno. Czasem to dreszcze jak przy grypie. No i kicham, bez kataru, ot tak sobie. Ktos tak ma?
Na wieczór doszły jakieś klucia które idą w nogi. [emoji37]
Ja tez 16 lipiec miałam dostać okres a nie dostałam[emoji16]idziemy łeb w łeb [emoji16]16.07 pierwszy dzień cyklu miałam A Ty ?
Będzie dobrze zobaczysz, musi być [emoji16]Chciałabym przespać do piątku [emoji16] czuję, że zaczyna mi się udzielać nerwówka przed wizytą. Ale intuicja podpowiada mi, że będzie dobrze, to najważniejsze [emoji3059]
To u mnie dni ostatnio wyglądają tak, że w nocy wstaję 3 razy na siusiu, o 5 wstaję do pracy (praca na ten moment w biurze, także nie przemęczam się, choć często mam stresujące sytuacje), a po powrocie do domu leżę i na nic już nie mam siły i byle do weekendu... Chciałam zostać w pracy tak do końca listopada, ale zobaczymy za 2 tygodnie co tam się w brzuszku dzieje, co z serduszkiem i co z krwiakiem.Ja tez sie szybko mecze. Troche posprzatam, cos ugotuje i do lozka. Moglabym przelezec prawie caly dzien... Chociaz to chyba tez wynika z tego, ze nie spie w nocy. Wrocilam z drugiego konca swiata i nie moge sie jeszcze przestawic na nasz czas
A ja najchetniej przespała bym do 9 września i chciałabym już usłyszeć od lekarza, że serduszko pięknie bije i z dzidzia wszystko ok [emoji7]Ja bym najchętniej przespała do czwartku za tydzień hahahaha [emoji16] cieszę się że masz takie dobre nastawienie. Zadowolona i szczęśliwa mama to zadowolone i szczęśliwe maleństwo [emoji3590]Kochana, to też jest jakiś plan
Też mam wizytę 9 września i chciałabym usłyszeć dokładnie to samo! [emoji3590]A ja najchetniej przespała bym do 9 września i chciałabym już usłyszeć od lekarza, że serduszko pięknie bije i z dzidzia wszystko ok [emoji7]
Ja tez 16 lipiec miałam dostać okres a nie dostałam[emoji16]idziemy łeb w łeb [emoji16]
No źle napisałam sorki [emoji16] ciąża na mnie źle działa hihi nie myślę co pisze[emoji23][emoji23]Ja 16 lipca to jeszcze dostałam teraz miałam.dostac 14ego.