reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowe mamy 2020

16.07 pierwszy dzień cyklu miałam :) A Ty ?
Muszę policzyć kiedy zagniezdzenie było u mnie. Kiedy miałaś 1szy dzień cyklu?? :) Możliwe, owszem :( niestety...
Masz bardzo wymagająca pracę?? Już byle do wizyty wytrwać [emoji3590]Pięknie! :) U mnie 4+5 493 chyba było wczoraj. Wszystko jest ok pod tym względem i to zależy od tego kiedy doszło do zapłodnienia. Masz duże przedziały, ważne żeby przyrost był ok.

Zawladnely mną słodycze, serio. Marzy mi się lód z automatu, jem ciastka a najchętniej zagryzlabym to frytkami. Porażka [emoji12]

W ogóle jeszcze się wkurzylam bo jak byłam na badaniach wczoraj to odrzucil mi terminal 2x transakcję za trzecim razem przeszło a teraz na koncie patrzę a tam 2x zjadlo mi kasę z konta. A żeby było śmieszniej - w pracy zawsze klientom mówię żeby zachowali sobie wydruki z terminala, bo w razie gdyby coś. I wrzuciłam swoje. Będę chyba jak debil szukać jutro w smieciach w pracy, dzięki Bogu tylko w takich "biurowych".....

reklama
Dziewczyny czy wy też jesteście wzdęte wieczorem?
Oj niestety tak... Rano nic nie widać, płaska jak zawsze, a wieczorem grubas [emoji16]
Muszę policzyć kiedy zagniezdzenie było u mnie. Kiedy miałaś 1szy dzień cyklu?? :) Możliwe, owszem :( niestety...
Masz bardzo wymagająca pracę?? Już byle do wizyty wytrwać [emoji3590]Pięknie! :) U mnie 4+5 493 chyba było wczoraj. Wszystko jest ok pod tym względem i to zależy od tego kiedy doszło do zapłodnienia. Masz duże przedziały, ważne żeby przyrost był ok.

Zawladnely mną słodycze, serio. Marzy mi się lód z automatu, jem ciastka a najchętniej zagryzlabym to frytkami. Porażka [emoji12]

W ogóle jeszcze się wkurzylam bo jak byłam na badaniach wczoraj to odrzucil mi terminal 2x transakcję za trzecim razem przeszło a teraz na koncie patrzę a tam 2x zjadlo mi kasę z konta. A żeby było śmieszniej - w pracy zawsze klientom mówię żeby zachowali sobie wydruki z terminala, bo w razie gdyby coś. I wrzuciłam swoje. Będę chyba jak debil szukać jutro w smieciach w pracy, dzięki Bogu tylko w takich "biurowych".....
Niby nie jest jakaś ekstremalnie ciężka, w sensie fizycznym, ale psychicznie bardzo stresująca i w dodatku sama chemia. No i co najgorsze muszę dojeżdżać 40 km w jedną stronę [emoji53]
Po dzisiejszym dni zdecydowanie wolę siedzieć w domu i skupić się na sobie i maleństwie [emoji6]

To co dwa dni idziemy [emoji16]
Oj niestety tak... Rano nic nie widać, płaska jak zawsze, a wieczorem grubas [emoji16]
Niby nie jest jakaś ekstremalnie ciężka, w sensie fizycznym, ale psychicznie bardzo stresująca i w dodatku sama chemia. No i co najgorsze muszę dojeżdżać 40 km w jedną stronę [emoji53]
Po dzisiejszym dni zdecydowanie wolę siedzieć w domu i skupić się na sobie i maleństwie [emoji6]
Zrozumiałe, uciekaj na zwolnienie z dala od chemii i od stresów.!

Chciałabym przespać do piątku [emoji16] czuję, że zaczyna mi się udzielać nerwówka przed wizytą. Ale intuicja podpowiada mi, że będzie dobrze, to najważniejsze [emoji3059]
Ja bym najchętniej przespała do czwartku za tydzień hahahaha [emoji16] cieszę się że masz takie dobre nastawienie. Zadowolona i szczęśliwa mama to zadowolone i szczęśliwe maleństwo [emoji3590]
Byłam dzisiaj godzinę na basenie.. powiem Wam, że cały dzień mam nudności, kilka razy dziś nawet wymiotowałam.., a jak weszłam do wody, to przez godzinę nic mi nie było! a zaraz po wyjściu wszystko wróciło.. chyba zamieszkam na basenie [emoji23][emoji2356]
Kochana, to też jest jakiś plan :D

Dobrze, że jesteście w podobnych terminach :) jest wsparcie, jest moc :) Mam nadzieję, że dotrwamy [emoji106][emoji4]

Z objawów jeszcze to od 3 dni jest mi zimno. Czasem to dreszcze jak przy grypie. No i kicham, bez kataru, ot tak sobie. Ktos tak ma?
Na wieczór doszły jakieś klucia które idą w nogi. [emoji37]

reklama
Do góry