U
użytkownik 181
Gość
No nie wiem, bo ja z kolei jak straciłam poprzednią ciążę to czułam się bardzo ciążowo. Typowe objawy, piersi bolaly mocno, brzuszek w dole bolal, głód dopadal mnie w sekundę i to tak,że z ulicy wchodzilam do knajpy byleby coś szybko zjeść. A teraz właśnie kiedy mam mało objawów i są spokojne to i ja jestem spokojniejsza. Wtedy czułam zdenerwowanie.@Integral, mam jakieś głupie wewnętrzne głupie obawy że jak będę się dobrze czuła to znowu nic z tego nie wyjdzie... Dlatego na początku tak bardzo cieszyły mnie mdłości.
Dzielna dziewczyna z Ciebie. Naprawdę [emoji106] wystawa tak wcześnie ...Wczoraj wysłałam formularz do położnej i mam. Umówiona wizytę na 12 września o 19:45. Więc do tego czasu muszę spokojnie czekać . Współczuję Wam, że takie mdłości.. Ja do pracy muszę wstawać o 5 i na razie jakoś mi to idzie a jak będzie dalej to zobaczymy. U mnie najgorsze jest zmęczenie.. Mogłabym Tera spać i spać. I mam. Większy apetyt.
W tym samym czasie będę na wizycie [emoji4] Albo 6+2, już zapomniałam.Myślę że tak i trzymam za to kciuki. Ja przeżywam czy w 6+1 wg OM będzie coś widać [emoji12]