Mnie też to bardzo smuci Jeszcze pierwsza wizyta przede mną i zaczynam bardzo się stresować. Nie wiem czy wszytsko jest ok. Ta niepewność. Smucą mnie te przykre wiadomości Ale widocznie tak musi być..Was tez tak smucą straty innych?
Jak czytam o nich, to od razu boje się, że u mnie będzie to samo i ciagle sprawdzam papier [emoji55]
reklama
ladyjane95
Fanka BB :)
Najeczka
Ja również i zawsze sobie myślę jakie to niesprawiedliwe. Ktoś się tak cieszy z tego, że będzie miał dziecko, a w jednym momencie wszystko pryska jak bańka mydlanaWas tez tak smucą straty innych?
Jak czytam o nich, to od razu boje się, że u mnie będzie to samo i ciagle sprawdzam papier [emoji55]
Najeczka
Spokojnie, nie ma tragedii Co prawda wynik mógłby być trochę niższy, ale nie martw się na zapas.Dziewczyny nigdy nie miałam wcześniej problemów z tarczycą, lekarz kazał mi zrobić badanie przed wizytą i jestem przerażona... Czy któraś z Was miała ten sam problem? Wizyta w poniedziałek.
K
Katerinka80
Gość
Mnie nie bolą i do tego zero mdlosciU mnie wie tylko facet, jego matka i moja matka. Niedługo i sąsiad się dowie co do nerwicy mnie przez 2 dni doprowadzał, bo przez niego wylądowałam na duphastonie. Mimo, że widziałam wczoraj na USG pęcherzyk czuję się jakaś niespokojna. Chyba będę musiała tą betę zrobić. Piersi w ogóle mnie nie bolą i zrobiły się miękkie ale mam okropne mdłości. Czy któraś z Was też tak ma, że piersi nie bolą?
Niedoczynna93
Dlatego wczoraj poszłam po duphaston zapobiegawczo. Zobaczyłam pęcherzyk na USG, lekarz mówi że za wcześnie przyszłam. Mam obawę, że za 3 tyg nie zobaczę zarodka chociaż wszystko jest w porządku według lekarza. Teraz ciężko z tymi ciążami.Was tez tak smucą straty innych?
K
Katerinka80
Gość
Fajnie
Gratulacje,witaj wśród kwietniówekWięc chyba witam sie i ja....narazie bardzo cichutko z boczku przycupne....dziś rano robiłam test.Jeszcze jestem w szoku i nie dowierzam. Jutro powtórzę i wtedy coś skrobnę. Moja ciąża nie ukrywam nie planowana....
K
Katerinka80
Gość
Też tak mam,każde szczykniecie podnosi mnie do goryWas tez tak smucą straty innych?
reklama
Dżasta92
O jeju... Proszę nie martw się na zapas dużo łez i odpoczywaj teraz dla dobra dziecka :*Dostałam brunatnych uplawow..
Spróbuje się umówić do doktora dzisiaj. Jutro święto, wiec chyba zostaje to w rękach Boga.