reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kwietniowe mamy 2020

Dzień dobry :)
Mam w końcu wynik drugiej bety z poniedziałku.
Pierwsza beta - 06.08 - 24,6
Druga beta - 12.08 - 324.
Także teraz byle do wizyty i byle było dobrze.

Załączniki

• IMG_20190814_090708.jpg
    IMG_20190814_090708.jpg
    82,8 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Ja powiedziałam już mamie ze względu na moje krwawienie, była ze mną u lekarza. Wie narzeczony i pare dziewczyn z pracy bo jestem teraz na L4, musiałam im powiedzieć co się dzieje, żeby nie było że to ściema.

Byłam już na drugiej becie ale wynik dopiero po 18 o_O Tak to jest jak się mieszka na wypiździejewku... oby rosła. Jak rośnie to wszystko będzie dobrze choć mam wrażenie ze moje objawy trochę zaniknęły.
Trzymam kciuki kochana aby wszystko było dobrze!!

My z mężem jeszcze nikomu nie mówiliśmy, zwłaszcza że pierwsza ciaze poronilam na początku maja. A co do pracy to ja mam ten luksus, że zaczynam właśnie robić doktorat i mogę pracować w domu, a w weekendy gram w zespole, także luzik. Wizyta w poniedziałek, jeśli wszystko będzie ok to może powiemy moim rodzicom.

Ja powiedziałam już mamie ze względu na moje krwawienie, była ze mną u lekarza. Wie narzeczony i pare dziewczyn z pracy bo jestem teraz na L4, musiałam im powiedzieć co się dzieje, żeby nie było że to ściema.

Byłam już na drugiej becie ale wynik dopiero po 18 o_O Tak to jest jak się mieszka na wypiździejewku... oby rosła. Jak rośnie to wszystko będzie dobrze choć mam wrażenie ze moje objawy trochę zaniknęły.
Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło :*

U mnie wie tylko facet, jego matka i moja matka. Niedługo i sąsiad się dowie co do nerwicy mnie przez 2 dni doprowadzał, bo przez niego wylądowałam na duphastonie. Mimo, że widziałam wczoraj na USG pęcherzyk czuję się jakaś niespokojna. Chyba będę musiała tą betę zrobić. Piersi w ogóle mnie nie bolą i zrobiły się miękkie ale mam okropne mdłości. Czy któraś z Was też tak ma, że piersi nie bolą?

reklama
Do góry