Dżasta92
Fanka BB :)
Jak się nasili jedz na IP !Dostałam brunatnych uplawow..
Spróbuje się umówić do doktora dzisiaj. Jutro święto, wiec chyba zostaje to w rękach Boga.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się nasili jedz na IP !Dostałam brunatnych uplawow..
Spróbuje się umówić do doktora dzisiaj. Jutro święto, wiec chyba zostaje to w rękach Boga.
Najlepiej jedź na IP. Tam od razu zostaniesz zbadania jak tylko trafisz na oddział. Kiedyś byłam z pomarańczowym plamieniem malutkim to zamknęli mnie na 3 dni i nie obiecali że wyjdę. Dla nich już małe plamienia są krwawieniami.Dostałam brunatnych uplawow..
Pokaż wyniki lekarzowi i monitoruj w trakcie ciąży to THS bo lubi wzrosnąć. Ale tragedii nie maDziewczyny nigdy nie miałam wcześniej problemów z tarczycą, lekarz kazał mi zrobić badanie przed wizytą i jestem przerażona... Czy któraś z Was miała ten sam problem? Wizyta w poniedziałek.
Dżasta, a Ty jaką dawkę bierzesz leku na tarczycę? Bo mi lekarz ginekolog wczoraj kazał zmniejszyć o pół (biorę 50tkę) przy wyniku tsh 0.813. Według niego to nadczynność i postraszył mnie trochę. Teraz sama już nie wiem. Dziś podzieliłam tą tabletkę na pół i wzięłam 25tkę.Pokaż wyniki lekarzowi i monitoruj w trakcie ciąży to THS bo lubi wzrosnąć. Ale tragedii nie ma
Witamy i zapraszamy do końca tych magicznych długich miesięcy [emoji846]To ja się przywitam , w poniedziałek sikaniec i beta 40, dziś 172. Nieśmiało się dopisuje bo 40. na karku, poronienie w lutym zatrzymane i nieudane in vitro, lekarze nie dawali szans na nat ciąże, wszystkim życzę i sobie tez spokojnych 8,5 m-cy
Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze!! Daj znać czy udało się dostać do lekarza.Dostałam brunatnych uplawow..
Ja dostałam 50 i taka biorę rano tylko jedna dziennie nie wiem jak spadło bo mam zrobić badanie pod koniec miesiącaDżasta, a Ty jaką dawkę bierzesz leku na tarczycę? Bo mi lekarz ginekolog wczoraj kazał zmniejszyć o pół (biorę 50tkę) przy wyniku tsh 0.813. Według niego to nadczynność i postraszył mnie trochę. Teraz sama już nie wiem. Dziś podzieliłam tą tabletkę na pół i wzięłam 25tkę.
Mi właśnie też totalnie nic nie jest. Ale zamiast się zamartwiać cieszę się, że póki co ciąża jest dla mnie łaskawa [emoji4]Mnie nie bolą i do tego zero mdlosci
Jednak niepotrzebnie się zamartwiam. Leżę cały dzień plackiem osłabiona z mdłościami i piersi jednak postanowiły się odezwać. Zrobiły sobie przerwę [emoji16]Mi właśnie też totalnie nic nie jest. Ale zamiast się zamartwiać cieszę się, że póki co ciąża jest dla mnie łaskawa [emoji4]