W takim razie wyjmą ze mnie małpęmnie też męczy, zimne mleko po łyczku i migdały ze skórą, ale to na chwilkę pomaga. Podobno jak zgaga, to dzieć włochaty będzie..
reklama
SleepingBeauty
Fanka BB :)
Ja też już tylko czekam spokojnie na ten dzień
SleepingBeauty
To zazdro, ja jeszcze z 2-3 tygodnie, zobaczymy powodzeniaW poniedziałek szpital, na obserwację i grzecznie czekam na cesarkę... Nadal nie wierzę, że za moment mamy kwiecień, od grudnia słyszałam tylko, że, jeśli w ogóle przeżyje, będzie to skrajny wcześniak...
Ja jutro mam weryfikację wskaźników wątrobowych. Oby były okey. Chociaż lekarz i tak zastanawia się nad wcześniejszym porodem.. Bo ostatnio choć wyniki były lepsze to świąd nie minął. W sumie od 1 kwietnia to już niech się dzieje co chce. Ta ciąża wymęczyła mnie strasznie. Tak jak 5 lat temu śmiałam się, że mogłabym i 12 mies chodzić z brzuchem tak teraz perspektywa jeszcze 3 tyg mnie wykańcza
Wiola36
Początkująca w BB
Ja też mam mieć cesarke. A masz juz termin wyznaczony? Jak to bedzie u Ciebie wyglądało?W poniedziałek szpital, na obserwację i grzecznie czekam na cesarkę... Nadal nie wierzę, że za moment mamy kwiecień, od grudnia słyszałam tylko, że, jeśli w ogóle przeżyje, będzie to skrajny wcześniak...
Heda
U mnie 38+5... i jeszcze nie wiem gdzie chxe rodzić [emoji23][emoji23] czy Gdańsk czy Gdynia...Cześć dziewczyny, czy są tutaj mamusie z Trójmiasta?
Ja mam 38 tydzień
A ty gdzie planujesz?
reklama
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Kładą mnie szybciej przez cukrzycę ciążową i lekkie nadciśnienie, a kiedy będą ciąć... pewnie zależy od wyników.Ja też mam mieć cesarke. A masz juz termin wyznaczony? Jak to bedzie u Ciebie wyglądało?