reklama
Martita876
Fanka BB :)
ja mam pełno rozstępów na udach, na brzuchu nie widzę, i czekam na obrót, mojej siostrze 4 dni przed się obrócił
Jest to pocieszające dla mnie
Z tymi rozstępami to chyba bardziej genetyczna sprawa niż faktycznie zasługa smarowania.. tak mi się przynajmniej wydaje
natajka
Aktywna w BB
no niestety, urodę też mam "trudną" ale nadrabiam poczuciem humoru i talentem kulinarnym. Zaraz wybywamy na zakupy wózkowe. Czekam na Lubego, obiadek i śmigamy.Jest to pocieszające dla mnie
Z tymi rozstępami to chyba bardziej genetyczna sprawa niż faktycznie zasługa smarowania.. tak mi się przynajmniej wydaje
Martita876
Haloooo jest tu kto?? Co tam słychać?
Magdalenams
Nie dostalyscie jeszcze zaproszenia na forum zamkniete?Haloooo jest tu kto?? Co tam słychać?
Magdalenams
Mój ginek mówi ze jak szew jest dobrze założony to prędzej się szyjka zerwie niż on puści dzieciaka na świat także życzę 37 tc albo i dalej byle byś tylko wytrzymała z bólem bo podobno ze szwem nie jest tak łatwo...Cześć, we wtorek miałam wizytę, 29tydz i mała wazy 1317g szew zakładali mi drugi raz, ten trzyma się lepiej i jest założony ciaśniej wiec jest duża szansa żeby dotrwać do 37tc
Ola124
Mój ginek mówi ze jak szew jest dobrze założony to prędzej się szyjka zerwie niż on puści dzieciaka na świat także życzę 37 tc albo i dalej byle byś tylko wytrzymała z bólem bo podobno ze szwem nie jest tak łatwo...
To jest już drugi założony szew w tej ciąży, ale faktycznie za pierwszym razem szew był założony lżej i bol był mniejszy, teraz jest ciaśniej i od razu czuć różnice, bol jest większy, szczególnie przy zmianie strony podczas leżenia i przy wstawaniu
reklama
6 lutego adminka napisała mi że wporzadku i że usunie cześć osób i doda te które napisałam. do tej pory jest cisza.
dziś z @Natalia91 pisalysmy o tym na pw.
sprawdzcie najpierw skrzynki na forum lub mailowe jeśli zadna nic nie ma to napisze do Ani, choć dziwne bo ostatnio zajęło jej to 2/3 dni. możliwe że jej umknęło. ale najpierw dajcie mi znać co i jak.
dziś z @Natalia91 pisalysmy o tym na pw.
sprawdzcie najpierw skrzynki na forum lub mailowe jeśli zadna nic nie ma to napisze do Ani, choć dziwne bo ostatnio zajęło jej to 2/3 dni. możliwe że jej umknęło. ale najpierw dajcie mi znać co i jak.