reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
O tej samej reklamie pomyślałam albo druga moja ulubiona to syropek na apetyt dla dziecka apet.i.zer...Oststnio reklama. Mąż chce jajecznice. Żona mówi, że ok, ale bez boczku, bo ma problemy. A on, że ma lek i niech mu zrobi na podwójnym boczku. No jakaś masakra
Ja przez te problemy z szyjka będę czekała na bezpieczny 30 tc
Ile mezus Was nie widział?? Mój w pierwszej ciąży pracował w Norwegii ale jak syn się urodził to nie dał rady z tęsknotą i wrócił na stałe
Miesiac go nie ma jak byl to jeszcze sie dzidzi nie ruszalo bedzie szczesliwy, marzylismy o tym tyle lat
Heda
To że ty nie bierzesz wiem pisałaś już kilka razy. Ale to chyba tylko my 2 no może jeszcze jedna jesteśmy bez wspomagaczy.@Heda nie biorę witamin i nic na rozstępy. To geny. Żadnego rozstępu nie mam...
Ja nawet nie brałam dupka mimo zaleceń lekarza... miałam krwiak podkosmowkowego na początku i standardowe zalecenie progesteron. Ale po zrobieniu badań krwi mój progesteron był 2 razy wiekszy niż norma, więc nie widziałam sensu się faszerować. Ale ja już pisałam wielokrotnie że nie ufam lekarzom. Że starsza córka jak była mała i często chorowała dyktowalam lekarzom receptę... więc... no sorry ale jak im ufać. Jak lekarz na IP pyta pacjenta co przepisać.
Ostatnia edycja:
Ja dostałam dupka wiecie dlaczego? Bo mam 37 lat, na wszelki wypadek. Olałam i nie brałam.To że ty nie bierzesz wiem pisałaś już kilka razy. Ale to chyba tylko my 2 no może jeszcze jedna jesteśmy bez wspomagaczy.
Ja nawet nie brałam dupka mimo zaleceń lekarza... miałam krwiak podkosmowkowego na początku i standardowe zalecenie progesteron. Ale po zrobieniu badań krwi mój progesteron był 2 razy wiekszy niż norma, więc nie widziałam sensu się faszerować. Ale ja już pisałam wielokrotnie że nie ufam lekarzom. Że starsza córka jak była mała i często chorowała dyktowalam lekarzom receptę... więc... no sorry ale jak im ufać. Jak lekarz na IP pyta pacjenta co przepisać.
Heda
Mi że względu na wiek każą brać akard... po co skoro przepływy są ok?Ja dostałam dupka wiecie dlaczego? Bo mam 37 lat, na wszelki wypadek. Olałam i nie brałam.
Heda
Kurczę ale promocja... myślicie że jeszcze zdążę... Leeeeece[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]dziewczyny, musiałam...
zaje*ista promocja w smyku, nic tylko brać póki ciepłe... tylko nie szalejcie za bardzo za te zaoszczędzone pieniądze!
Zobacz załącznik 921497
Ty akurat masz taki malutki ten brzuch, że aż trudno uwierzyć, że to Twoja trzecia ciąża, więc nic dziwnego, że nie masz rozstępów, genów bardzo zazdroszczę!@Heda nie biorę witamin i nic na rozstępy. To geny. Żadnego rozstępu nie mam...
Ja też się nie smaruję, bo nie mam skłonności, leków nie lubię, bo od małego miałam problem z łykaniem ich, rozpuszczały mi się na języku, a ja nie mogłam przełknąć nawet witaminy C, bo mi stawała w gardle. Leki przeciwbólowe uznaję tylko na silny ból zęba, bo to u mnie nie do wytrzymania, bóle głowy czy brzucha po prostu przesypiałam Teraz biorę co mi ginekolog każe, czyli Pregne Plus i witaninę D.
reklama
Ewetka
Na zgage nie lepiej się napić mleka albo kakao? Ja tak robię i super pomaga. Chyba że nie lubisz to inna sprawa.
jasne ze lepiej ale mi nie pomaga....