reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dzięki za słowa wsparcia. Gorączka trochę odpuściła, a za chwilę jedziemy do lekarza.

P.S. jutro termin @ i póki co cisza. [emoji3] A nawet pewna zmiana zaszła bo mam śluz jak na płodne dni...

No to oby już długo nie przyszła [emoji6]

Hej ! Miło Was poznać . Ja om miałam 26.06. Moje cykle trwały dotychczas 32 dni , więc powinnam dostać @ 28.07. Jednak w piątek 21.06 wykonałam test i wyszły mi dwie kreski . Byłam w szoku tydzień przed okresem pozytyw ?! W sobotę 22.06 wybrałam się na beta hcg , które wyniosło 61.7. Dzisiaj idę na powtórke , trzymajcie kciuki , żeby beta wzrosła ! A wszystkim Wam życzę owocnego testowego tygodnia !

Oo! Super! Witamy [emoji8] i oczywiście trzymamy kciuki [emoji1]

Ja, robiłam betę-hcg. Ostatni mój wynik to 243. Teraz czekam na wizytę u lekarza, ale to dopiero za dwa tygodnie :/

Ale już przynajmniej wiesz, że jest ciąża [emoji12] na pewno wszystko będzie tak jak powinno być [emoji8]

Dzień dobry dziewczyny jak dzisiaj samopoczucie? Ja za godzin jade do gin.

Asia ja dla mnie to jesteś kolejna szczesliwa ciężarna [emoji4]

Aneta przyszła już może ta @? Nie już przyjdzie! Bo musimy być razem [emoji6]

A my wczoraj wybraliśmy i kupiliśmy projekt domu [emoji7] teraz już będzie z górki [emoji23] prawda Michalina ? Pociesz mnie że tak [emoji16]

Może z górki nie będzie, bo z budową domu jest wiele zamieszania, ale już niedługo będziecie mieć swój wymarzony kąt [emoji537]
Daj znać co u ginekologa [emoji6]

Hurra! Nauczyłam się robić multicytat [emoji1][emoji1]

Ale mnie kusi żeby zrobić betę [emoji75]

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki za słowa wsparcia. Gorączka trochę odpuściła, a za chwilę jedziemy do lekarza.

P.S. jutro termin @ i póki co cisza. [emoji3] A nawet pewna zmiana zaszła bo mam śluz jak na płodne dni...

Hej ! Miło Was poznać . Ja om miałam 26.06. Moje cykle trwały dotychczas 32 dni , więc powinnam dostać @ 28.07. Jednak w piątek 21.06 wykonałam test i wyszły mi dwie kreski . Byłam w szoku tydzień przed okresem pozytyw ?! W sobotę 22.06 wybrałam się na beta hcg , które wyniosło 61.7. Dzisiaj idę na powtórke , trzymajcie kciuki , żeby beta wzrosła ! A wszystkim Wam życzę owocnego testowego tygodnia !

Ja, robiłam betę-hcg. Ostatni mój wynik to 243. Teraz czekam na wizytę u lekarza, ale to dopiero za dwa tygodnie :/

Zobacz załącznik 880514 Zobacz załącznik 880515
Też widzicie? Rano poleciałam po test coś mnie podkusiło. Z pełnym pęchrzem :D

Asiu czyli jest nadzieją :) Trzymamy kciuki za 2 kreski jak bd jutro testować :)

Witamy elfoo1 i gratulujemy ciąży i oczywiście życzymy wzrostu :tak:

Kapturek1 Tobie już z górki, bo fasolka się kształci w Tobie także również Gratulacje :-) :)

Nasza kochana delicious ! Mówiłam, ze jest nadzieją na brak.@ a Ty się uparlas , ze przyjdzie i tak . A teraz musisz powtórzyć bete i na pewno cos tam pokaże i pewnie dlatego miałaś wcześniej te 3,2 i.znaczyło bardzo, bardzo wczesną ciążę :biggrin2::tak:

Dzień dobry dziewczyny jak dzisiaj samopoczucie? Ja za godzin jade do gin.

Asia ja dla mnie to jesteś kolejna szczesliwa ciężarna [emoji4]

Aneta przyszła już może ta @? Nie już przyjdzie! Bo musimy być razem [emoji6]

A my wczoraj wybraliśmy i kupiliśmy projekt domu [emoji7] teraz już będzie z górki [emoji23] prawda Michalina ? Pociesz mnie że tak [emoji16]
No gratulacje!!! Wybór projektu to już połowa sukcesu... Teraz czas Wam tak będzie leciał, że nie zorientujecie się nawet kiedy się wprowadzicie [emoji4]

Ja już po lekarzu... I tak jak myślałam tak i lekarz to potwierdził w moich jajnikach nic się nie dzieje bez tabletek i zastrzyku nie będę mieć owulacji ...więc dziewczyny teraz dopiero mam szansę na zajście trzymajcie kciuki za ten mój cykl może się uda [emoji4]

Trzymamy bardzo, bardzo mocno kciuki , zeby dzieki tabletkom i zastrzykom była ciąża i żebyś była na kwietniówkach kochana :tak:;)

reklama
Do góry