Dzięki za słowa wsparcia. Gorączka trochę odpuściła, a za chwilę jedziemy do lekarza.
P.S. jutro termin @ i póki co cisza. [emoji3] A nawet pewna zmiana zaszła bo mam śluz jak na płodne dni...
No to oby już długo nie przyszła [emoji6]
Hej ! Miło Was poznać . Ja om miałam 26.06. Moje cykle trwały dotychczas 32 dni , więc powinnam dostać @ 28.07. Jednak w piątek 21.06 wykonałam test i wyszły mi dwie kreski . Byłam w szoku tydzień przed okresem pozytyw ?! W sobotę 22.06 wybrałam się na beta hcg , które wyniosło 61.7. Dzisiaj idę na powtórke , trzymajcie kciuki , żeby beta wzrosła ! A wszystkim Wam życzę owocnego testowego tygodnia !
Oo! Super! Witamy [emoji8] i oczywiście trzymamy kciuki [emoji1]
Ja, robiłam betę-hcg. Ostatni mój wynik to 243. Teraz czekam na wizytę u lekarza, ale to dopiero za dwa tygodnie :/
Ale już przynajmniej wiesz, że jest ciąża [emoji12] na pewno wszystko będzie tak jak powinno być [emoji8]
Dzień dobry dziewczyny jak dzisiaj samopoczucie? Ja za godzin jade do gin.
Asia ja dla mnie to jesteś kolejna szczesliwa ciężarna [emoji4]
Aneta przyszła już może ta @? Nie już przyjdzie! Bo musimy być razem [emoji6]
A my wczoraj wybraliśmy i kupiliśmy projekt domu [emoji7] teraz już będzie z górki [emoji23] prawda Michalina ? Pociesz mnie że tak [emoji16]
Może z górki nie będzie, bo z budową domu jest wiele zamieszania, ale już niedługo będziecie mieć swój wymarzony kąt [emoji537]
Daj znać co u ginekologa [emoji6]
Hurra! Nauczyłam się robić multicytat [emoji1][emoji1]
Ale mnie kusi żeby zrobić betę [emoji75]
Ostatnia edycja: