reklama
Natalia91
Fanka BB :)
[emoji23][emoji23][emoji23] rób kochana to przeznaczenie [emoji6]Dziewczynki prosze mi tu nie swirowac, testujcie tak jak mialyscie! Czyli sporo z was jutro mialo chyba testowac?
Okazuje sie, ze bede jutro w laboratorium i co ja mam teraz poczac, bo corki probke do badania musze oddac. Jak sie powstrzymac, zeby nie dac sie ukluc, mialam nie robic tej bety. Ale ze bede taaak blisko
to mnie skusi jak dzisiaj test w szafce w lazience
.
Natalia91
Też się zawsze zastanawiam nad tym , od czego to zależy [emoji28] mi najwcześniej wyszedł dwa dni przed @ ale to był bladzioch meegaI zobacze wynik ujemny i tyle wyjdzie z tego. W ogole niektorym test ciazowy wychodzi 5 dni przed @. Beta to samo. Jak one to robia, blizniaki maja czy co. Ze tyle HCG.
kb.karola90
To Ty jutro śmigasz całkiem niechętnie na betę...hahaha...a ja testujeDziewczynki prosze mi tu nie swirowac, testujcie tak jak mialyscie! Czyli sporo z was jutro mialo chyba testowac?
Okazuje sie, ze bede jutro w laboratorium i co ja mam teraz poczac, bo corki probke do badania musze oddac. Jak sie powstrzymac, zeby nie dac sie ukluc, mialam nie robic tej bety. Ale ze bede taaak blisko
to mnie skusi jak dzisiaj test w szafce w lazience
.
Tak jak twoje buciki rozowe w paczce z pchaczem[emoji23][emoji23][emoji23] rób kochana to przeznaczenie [emoji6]
Moze zrobie, a co mi zalezy. Jak bedzie kolejka to nie bede czekac. Wiec bede szla bez planu. Nie wierze, ze cos by wykazala beta, jak dzis test nawet cienia kreski nie mial. Test czulosc 25. Gorzej jak wyjdzie jakis glupi wynik i sie bede przez weekend pozniej glowic co on oznacza. Wiecie pewnie co to ciaza biochemiczna? Tez sie moze zdarzyc cos takiego, wtedy test i beta przed @ wychodza pozytywne, kobieta sie cieszy, a za pare dni przybywa nieproszona @.
Natalia91
Miałam taka ciążę, ale za młoda i za głupia byłam wtedy żeby się zorientować i zareagować. Podobno bardzo często kobiety zachodzą w taka ciążę ale właśnie nawet nie wiedząTak jak twoje buciki rozowe w paczce z pchaczem
Moze zrobie, a co mi zalezy. Jak bedzie kolejka to nie bede czekac. Wiec bede szla bez planu. Nie wierze, ze cos by wykazala beta, jak dzis test nawet cienia kreski nie mial. Test czulosc 25. Gorzej jak wyjdzie jakis glupi wynik i sie bede przez weekend pozniej glowic co on oznacza. Wiecie pewnie co to ciaza biochemiczna? Tez sie moze zdarzyc cos takiego, wtedy test i beta przed @ wychodza pozytywne, kobieta sie cieszy, a za pare dni przybywa nieproszona @.
Tak, to prawda. I dlatego niby przed @ lepiej nie testowac. Ale tyle kobiet testowalo, mialo 2 krechy i ciaza byla mimo ze przed @. Fora sa zapelnione takimi postami.Miałam taka ciążę, ale za młoda i za głupia byłam wtedy żeby się zorientować i zareagować. Podobno bardzo często kobiety zachodzą w taka ciążę ale właśnie nawet nie wiedzą
Wiecie co chyba poranki mam lepsze, bardziej optymistyczne i tak podchodze na luzie, nie zalezy mi nawet na tej ciazy. Im blizej godziny 18 tym sie robie coraz bardziej drazliwa i na przyklad wkurza mnie, ze nie mam zadnych objawow

Kochane bardzo potrzebuje pozytywnych testow tutaj jutro!!!

Dżasta :)
Ogólnie to jest tu jakaś mama która mamą ma być poraz pierwszy? Bo mam wrażenie, że same weteranki tu. [emoji3]
Ja będę po raz pierwszy jak zajdę
Dżasta :)
I zobacze wynik ujemny i tyle wyjdzie z tego. W ogole niektorym test ciazowy wychodzi 5 dni przed @. Beta to samo. Jak one to robia, blizniaki maja czy co. Ze tyle HCG.
Ja czytałam gdzieś , chyba nawet na babyboom testy ciążowe i było napisane, że beta wychodzi już 3-4 dni od zapłodnienia a test sikany ok 10-12 po załodnieniu
reklama
Test to powinien wychodzić juz po 3 dniach od zbliżenia A nie po 2 tygodniach. Kto to widział tyle czasu czekać i siedziec jak na szpilkach z tymi niepewnosciami [emoji14][emoji12][emoji23]I zobacze wynik ujemny i tyle wyjdzie z tego. W ogole niektorym test ciazowy wychodzi 5 dni przed @. Beta to samo. Jak one to robia, blizniaki maja czy co. Ze tyle HCG.