reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

I zobacze wynik ujemny i tyle wyjdzie z tego. W ogole niektorym test ciazowy wychodzi 5 dni przed @. Beta to samo. Jak one to robia, blizniaki maja czy co ;). Ze tyle HCG.

reklama
Dziewczynki prosze mi tu nie swirowac, testujcie tak jak mialyscie! Czyli sporo z was jutro mialo chyba testowac?
Okazuje sie, ze bede jutro w laboratorium i co ja mam teraz poczac, bo corki probke do badania musze oddac. Jak sie powstrzymac, zeby nie dac sie ukluc, mialam nie robic tej bety :):p. Ale ze bede taaak blisko o_O to mnie skusi jak dzisiaj test w szafce w lazience :cool2:.
[emoji23][emoji23][emoji23] rób kochana to przeznaczenie [emoji6]

I zobacze wynik ujemny i tyle wyjdzie z tego. W ogole niektorym test ciazowy wychodzi 5 dni przed @. Beta to samo. Jak one to robia, blizniaki maja czy co ;). Ze tyle HCG.
Też się zawsze zastanawiam nad tym , od czego to zależy [emoji28] mi najwcześniej wyszedł dwa dni przed @ ale to był bladzioch meega

Dziewczynki prosze mi tu nie swirowac, testujcie tak jak mialyscie! Czyli sporo z was jutro mialo chyba testowac?
Okazuje sie, ze bede jutro w laboratorium i co ja mam teraz poczac, bo corki probke do badania musze oddac. Jak sie powstrzymac, zeby nie dac sie ukluc, mialam nie robic tej bety :):p. Ale ze bede taaak blisko o_O to mnie skusi jak dzisiaj test w szafce w lazience :cool2:.
To Ty jutro śmigasz całkiem niechętnie na betę...hahaha...a ja testuje :)

[emoji23][emoji23][emoji23] rób kochana to przeznaczenie [emoji6]
Tak jak twoje buciki rozowe w paczce z pchaczem ;)

Moze zrobie, a co mi zalezy. Jak bedzie kolejka to nie bede czekac. Wiec bede szla bez planu. Nie wierze, ze cos by wykazala beta, jak dzis test nawet cienia kreski nie mial. Test czulosc 25. Gorzej jak wyjdzie jakis glupi wynik i sie bede przez weekend pozniej glowic co on oznacza. Wiecie pewnie co to ciaza biochemiczna? Tez sie moze zdarzyc cos takiego, wtedy test i beta przed @ wychodza pozytywne, kobieta sie cieszy, a za pare dni przybywa nieproszona @.

Tak jak twoje buciki rozowe w paczce z pchaczem ;)

Moze zrobie, a co mi zalezy. Jak bedzie kolejka to nie bede czekac. Wiec bede szla bez planu. Nie wierze, ze cos by wykazala beta, jak dzis test nawet cienia kreski nie mial. Test czulosc 25. Gorzej jak wyjdzie jakis glupi wynik i sie bede przez weekend pozniej glowic co on oznacza. Wiecie pewnie co to ciaza biochemiczna? Tez sie moze zdarzyc cos takiego, wtedy test i beta przed @ wychodza pozytywne, kobieta sie cieszy, a za pare dni przybywa nieproszona @.
Miałam taka ciążę, ale za młoda i za głupia byłam wtedy żeby się zorientować i zareagować. Podobno bardzo często kobiety zachodzą w taka ciążę ale właśnie nawet nie wiedzą

Miałam taka ciążę, ale za młoda i za głupia byłam wtedy żeby się zorientować i zareagować. Podobno bardzo często kobiety zachodzą w taka ciążę ale właśnie nawet nie wiedzą
Tak, to prawda. I dlatego niby przed @ lepiej nie testowac. Ale tyle kobiet testowalo, mialo 2 krechy i ciaza byla mimo ze przed @. Fora sa zapelnione takimi postami.
Wiecie co chyba poranki mam lepsze, bardziej optymistyczne i tak podchodze na luzie, nie zalezy mi nawet na tej ciazy. Im blizej godziny 18 tym sie robie coraz bardziej drazliwa i na przyklad wkurza mnie, ze nie mam zadnych objawow :wściekła/y:. Wiec niby taki luz czuje, a nastepnie mi sie odmienia, wtedy zaczynam myslec, ze moze sama siebie oszukuje z tym wyluzowaniem - tak zaczynam myslec jak wieczor sie zbliza. No nie oszukujmy sie KTORA NIE CHCIALABY ZAJSC I MIEC Z GLOWY PRAWDA? Kazda by chciala. Czy to pierwsza, czy kolejna ciaza to kazda chce.
Kochane bardzo potrzebuje pozytywnych testow tutaj jutro!!! :cool2:

Ja czytałam gdzieś , chyba nawet na babyboom testy ciążowe i było napisane, że beta wychodzi już 3-4 dni od zapłodnienia a test sikany ok 10-12 po załodnieniu ;)

reklama
Test to powinien wychodzić juz po 3 dniach od zbliżenia A nie po 2 tygodniach. Kto to widział tyle czasu czekać i siedziec jak na szpilkach z tymi niepewnosciami [emoji14][emoji12][emoji23]

Do góry