reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Pobolewanie brzucha przy wzdeciach ...normalne na tym etapie? Takie bardziej nawet kłucie a jak już gazy się ulotnią to wszystko przechodzi . Kurczę niby nie tak dawno byłam w ciąży a tak niewiele pamiętam z tych początków [emoji28]

Cześć! Witajcie! Nieśmiało przyłączam się do Was z dwiema kreseczkami. Jako, że jestem świeżynką w temacie proszę o wyrozumiałość. Jeszcze uczę się tych wszystkich forumowych skrótów, choć troszkę już Was podczytuję :)

Załączniki

• IMG_20180814_145720.jpg
    IMG_20180814_145720.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 78
Cześć! Witajcie! Nieśmiało przyłączam się do Was z dwiema kreseczkami. Jako, że jestem świeżynką w temacie proszę o wyrozumiałość. Jeszcze uczę się tych wszystkich forumowych skrótów, choć troszkę już Was podczytuję :)
Witaj :) spokojnie, my tu wszystkie dość wyrozumiałe jesteśmy (chyba?) rozgość się :)

Witamy....
Tak jak koleżanka pisze bardzo wyrozumiałe jesteśmy na tyle na ile hormony nam pozwalają [emoji12] [emoji3] [emoji12]

reklama
To moja pierwsza ciąża, więc mogę świrować :p a do tego jutro wyjeżdżamy na dwu tygodniowy urlop, więc stres jest jeszcze większy. W trakcie urlopu pewnie znowu zrobię test dla pewności :D haha

Do góry