reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
Dzisiaj jestem 3 dni przed miesiączką i zrobiłam jest... wyszedł cień cienia. Zastanawiam się czy jechać na betę [emoji848] . Dodam, że jestem po dwóch poronieniach i jednej szczęśliwie zakończonej ciąży. ( mam 19 miesięczna córeczkę). Od 12 dc zażywam acard i encorton, ponieważ lekarz stwierdził, że poronienia są wynikiem tego, że mój organizm odrzuca ciąże.
Witaj i trzymam kciuki żeby ten cień cienia okazał się szczęśliwą ciąża [emoji4]
Myślę że możesz jechać na bete skoro na teście coś tam już widać

reklama
Asia jak tam
Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
Dzisiaj jestem 3 dni przed miesiączką i zrobiłam jest... wyszedł cień cienia. Zastanawiam się czy jechać na betę [emoji848] . Dodam, że jestem po dwóch poronieniach i jednej szczęśliwie zakończonej ciąży. ( mam 19 miesięczna córeczkę). Od 12 dc zażywam acard i encorton, ponieważ lekarz stwierdził, że poronienia są wynikiem tego, że mój organizm odrzuca ciąże.
Cześć. Ja na twoim miejscu zrobiłabym betę i może progesteron żeby się upewnić czy wszystko ok.

Witam nowe koleżanki. [emoji4]
Spokojnie żyję i jestem grzeczna. [emoji6]
Póki co nie myślę o ciąży, bo walczę z zatokami... Boooli [emoji58]

Cześć Kapturek1, gratulacje!!!!!!!!

Joannaa24 znam ten ból, współczuję. Obyś szybko się wyleczyła.

U mnie 17dc, aż dziwne, że niektóre kobiety mają wtedy dopiero owulację, a u mnie się wszystko wkrótce rozstrzygnie.

Natalia91 mi jakoś przeszło z tą ciąża tak jak tobie. Przed okresem, jak już pisałam, miewam takie podskórne wykwity, zwykle jeden, a teraz mam 3!! Więc to może być mega okres. Oby tylko nie w sobotę, bo na imprezie się będę męczyć.

Wiecie co czasem chcę tej ciąży, innym razem się budzę i myślę ile ograniczeń mnie czeka - nie chodzi o alkohol. Ja mam zawsze ciąże zagrożone. Minimum 2-3 pobyty w szpitalu podczas ciąży. Szyjka się skraca. To i w tej nie będzie inaczej pewnie. Marzę o bobasku, ale nie wiem jak sobie poradzimy organizacyjnie, gdyby się zdarzyło, że muszę leżeć w szpitalu.
Wiem, że wybiegam za bardzo w przyszłość. Dwie kreski to dopiero początek oczekiwań... Trzeba jeszcze szczęśliwie donosić. No i później się dopiero zaczyna! Obawy czy będzie serduszko, potem usg genetyczne, przezierność, kość nosowa... same wiecie

Jakie plany na dziś, dziewczyny? Ja właśnie siedzę na budowie, na fotelu zajumanym komuś sprzed domu z gabarytów (haha), jem loda i idę zaraz na piętro kończyć panele kłaść.
Miłego dnia!

reklama
Hej ja dzisiaj wolne i korci mnie pojechać po test:rofl: ale taka ulewa u nas od rana że mi się nie chce wychodzić z domu. Może to znak żeby się wstrzymać? Od paru dni dziwnie boli mnie brzuch jakbym miała w środku zakwasy i jeden biustonosz poszedł do kosza bo jakiś ciasny.

Do góry