reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Wiem ze muszę zluzowac bo wykończę siebie, męża który jest na odległość wiec informacje dostaje tylko przez tel, a w szczególności moich rodziców. Ale to niestety jest taki charakter, zawsze widziałam wszystko w czarnych barwach i panikowałam. Pamietam że jak napisałam maturę to 3 miesiące nie mogłam spać bo byłam pewna ze poszło mi tak zle. Oczywiście tak nie było no ale cóż... Powtarzam sobie od początku ze muszę zluzowac a to już zaraz polowa 6 miesiąca a ja nadal nie mogę :p

reklama
No mnie to aż w gardle drapalo i przez godzinę czułam. I całą tą godzinę mnie mdlilo. Ale widocznie jesteś bardziej wytrzymała ;) niektóre dziewczyny aż wymiotuja od tego bo mnie pielęgniarka uprzedzila :D

Mnie na sam widok naciagalo, bo sie tak nakrecilam. Wcisnelam sobie cytryne zapobiegawczo i jak lemoniada

Wlasnie jest wynik. 98 120 98 w zaokrogleniu. To chyba dobrze

Ostatnia edycja:
nie do końca wiem czy to pytanie jest do mnie ale co tam odpowiem:biggrin2:
Nie nie bede nawet próbować sn na 100 pr cc
Dziekujemy nam tez sie podobaja i wszystkim w rodzinie o dziwo także :)
Tak tak pytanie o porod mialam do Ciebie, no bo przy blizniakach to inna bajka niż przy jednym dzidziusiu :D
No mnie to aż w gardle drapalo i przez godzinę czułam. I całą tą godzinę mnie mdlilo. Ale widocznie jesteś bardziej wytrzymała ;) niektóre dziewczyny aż wymiotuja od tego bo mnie pielęgniarka uprzedzila :D
Ja z tych którym się zbiera na wymioty i omdlenia. Cieszę się że czeka mnie to dopiero za jakieś 3 tygodnie

laski, jutro wstawię listę jakby któraś chciała jeszcze się dopisać dzisiaj do wątku zamkniętego :) postaram się z rana - jak któraś będzie miała obiekcje, lub coś to dopiszę, a jeśli będzie wszystko ok, to wieczorem przesyłam listę do Adminki :)
Mogę też być dopisana? Chciałabym Was poznać :)

Dziewczyny powiem wam, że ciężko się wbić w dyskusję jak się nie było jakiś czas... Strasznie tego nie lubię :cool2:.
Widzę, że jeszcze jakieś koleżanki dochodzą, chyba zamykanie forum straciło sens :rofl2:.
Współczuję wam przeróżnych dolegliwości, mnie nic nie boli, psychicznie się czuję świetnie. No dobra - dzisiaj boli mnie głowa. Ale brzuch bolał mnie może raz w tej ciąży, szyjka ok, co mnie bardzo cieszy. Bardzo chciałabym uniknąć szpitala chociaż w jednej ciąży. Mam za dużo na głowie, jestem w domu niezastąpiona :-D. Staram się cieszyć ciążą, bo to jest moja ostatnia, trójka mi wystarczy :happy:. Z dziećmi dużo spędzam czasu, kino, wycieczki, łyżwy itp. Dlatego też brakuje mi czasu na pisanie :rofl2:. Proszę o zrozumienie :rolleyes:.

@muniuś wiesz co średnio.
pisz do @Natalia91 bo mi jest zwyczajnie głupio tak pisać do Adminki, już jedną osobę dopisywalam. naprawdę dziewczyny pisalysmy o tym od tygodnia. prosiłam chyba z 8 razy żebyscie do mnie pisały, dopisywalam nawet osoby które przez ten tydzień napisały AŻ jednego posta a do mnie się nie odezwały. więc tak jak mówię, pisz do Natali bo jest mi zwyczajnie już głupio zawracać głowę przed świętami ;)

@muniuś wiesz co średnio.
pisz do @Natalia91 bo mi jest zwyczajnie głupio tak pisać do Adminki, już jedną osobę dopisywalam. naprawdę dziewczyny pisalysmy o tym od tygodnia. prosiłam chyba z 8 razy żebyscie do mnie pisały, dopisywalam nawet osoby które przez ten tydzień napisały AŻ jednego posta a do mnie się nie odezwały. więc tak jak mówię, pisz do Natali bo jest mi zwyczajnie już głupio zawracać głowę przed świętami ;)
Wysłałam Ci w tej sprawie właśnie priv [emoji16]

Dziewczyny które teraz chcą się zapisać: narazie dopisywania nie ma. Tak jak pisze Sylwia było info o tym był czas. Jeżeli nowe koleżanki chcecie z nami być to udzielajacie się a my w styczniu wtedy Was dopiszemy. Narazie lista jest zamknięta i wysłana. To forum nie zniknie [emoji6][emoji4] dalej będzie można na nim pisać [emoji4][emoji8]

reklama
Do góry