patuśka
Fanka BB :)
To dzialajcie w kolejnym cyklu i zostan z nami przypomnisz mi, ile cykli juz sie staracie?Melduje ze @ przywitała mnie z rana [emoji21] dziś 1dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dzialajcie w kolejnym cyklu i zostan z nami przypomnisz mi, ile cykli juz sie staracie?Melduje ze @ przywitała mnie z rana [emoji21] dziś 1dc
Przykro mi...Melduje ze @ przywitała mnie z rana [emoji21] dziś 1dc
Miałam identyczne zdanie ale ciekawość robi swoje, ja 3 razy zobaczylam jedną kreche ale to nic strasznego jeśli jest sie przed @, trzeba brać to pod uwage jeszcze zanim sie test otwieraNiby człowiek wie że lepiej poczekać ale najgorzej jak sie kupi testy one tak patrzą na mnie zawsze
Maj też jest ładnym miesiącem :*Melduje ze @ przywitała mnie z rana [emoji21] dziś 1dc
Ania (chyba dobrze wnioskuje po nicku [emoji4][emoji6]) nic się nie przejmuj, oby @ szybko się skończył i do roboty [emoji3] A jak długie masz cykle bo nie pamiętam?Melduje ze @ przywitała mnie z rana [emoji21] dziś 1dc
To dzialajcie w kolejnym cyklu i zostan z nami przypomnisz mi, ile cykli juz sie staracie?
Ania (chyba dobrze wnioskuje po nicku [emoji4][emoji6]) nic się nie przejmuj, oby @ szybko się skończył i do roboty [emoji3] A jak długie masz cykle bo nie pamiętam?