reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2018

reklama
Pychotka! ja w ogole do zurku nie dodaje białej kiełbasy bo nie lubie, zawsze daje jakas podsuszaną kiełbaske i majeranek z cebulką i czosnkiem dusze a potem do garnka! az mi slinka cieknie hehehe

Jak Wasze samopoczucie na końcówce ? :))

U mnie na razie w normie, długie spacery, pływanie i fitness ciążowy pomagają pozostać w formie. Brzuch ciąży, ale głownie przy schylaniu sie wiec ograniczam, buty już noszę głownie wsuwane :) Maluszek mocno kopie i szturcha. Termin na 19 kwietnia, mam nadzieję że będzie wcześniej.

A ja mam juz dosc...z synem to moglam gory przenosic a teraz kroka bez bolu zrobic nie moge...ale domyslam sie ze moj organizm jest oslabiony po 10 tygodniach lezenia...jutro usg 4d [emoji16]a we wtorek widzimy sie z corcia[emoji7] nie moge sie doczekac a zarazem strasznie sie boje...

A ja mam juz dosc...z synem to moglam gory przenosic a teraz kroka bez bolu zrobic nie moge...ale domyslam sie ze moj organizm jest oslabiony po 10 tygodniach lezenia...jutro usg 4d [emoji16]a we wtorek widzimy sie z corcia[emoji7] nie moge sie doczekac a zarazem strasznie sie boje...

Wow to wspaniale, trzymam kciuki i życzę jak najszybciej powrotu do formy! Bardzo zazdroszczę że juz poznasz swoje maleństwo :))))) Zdrówka dla Was :)

@minka88 moj synek ma juz 5tyg i 3dni :)

f2wl2n0ae2al606a.png

zrz6j44jmket3kud.png

reklama
Synka mam dopiero od tygodnia w domu. Wczesniej byl na oiomie noworodka i jezdzilam do niego codziennie więc pierwsze tygodnie tragicznie zlecialy.
Porod byl cc. Pojechalam na IP z bardzo silnym krwawieniem polozyli mnie na porodowke po ktg najpierw cisza a potem skurcze coraz czestsze.. A mialam szew na szyjce caly czas.

f2wl2n0ae2al606a.png

zrz6j44jmket3kud.png

Do góry