reklama
aniolek678
Zaangażowana w BB
Pychotka! ja w ogole do zurku nie dodaje białej kiełbasy bo nie lubie, zawsze daje jakas podsuszaną kiełbaske i majeranek z cebulką i czosnkiem dusze a potem do garnka! az mi slinka cieknie hehehe
Jak Wasze samopoczucie na końcówce ? )
Jak Wasze samopoczucie na końcówce ? )
paprika-85
Zaciekawiona BB
U mnie na razie w normie, długie spacery, pływanie i fitness ciążowy pomagają pozostać w formie. Brzuch ciąży, ale głownie przy schylaniu sie wiec ograniczam, buty już noszę głownie wsuwane Maluszek mocno kopie i szturcha. Termin na 19 kwietnia, mam nadzieję że będzie wcześniej.
k.d.30
Fanka BB :)
Wow to wspaniale, trzymam kciuki i życzę jak najszybciej powrotu do formy! Bardzo zazdroszczę że juz poznasz swoje maleństwo )))) Zdrówka dla Was
szczesliwa66
Fanka BB :)
A jak tam to twoje malenstwo? wszystko ok ze zdrowiem?
pamietam cie z kwietniowek ja termin cc za dwa tygodnie
Ogromne gratulacje! )))) sama myslalam o imieniu Filip, przepiekne, ale wybralismy w koncu Eryk jak pierwsze tygodnie z maluszkiem? Przesypiasz noce? Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojej powiekszonej rodziny ) jak przebiegl porod?
reklama
Synka mam dopiero od tygodnia w domu. Wczesniej byl na oiomie noworodka i jezdzilam do niego codziennie więc pierwsze tygodnie tragicznie zlecialy.
Porod byl cc. Pojechalam na IP z bardzo silnym krwawieniem polozyli mnie na porodowke po ktg najpierw cisza a potem skurcze coraz czestsze.. A mialam szew na szyjce caly czas.
Porod byl cc. Pojechalam na IP z bardzo silnym krwawieniem polozyli mnie na porodowke po ktg najpierw cisza a potem skurcze coraz czestsze.. A mialam szew na szyjce caly czas.