reklama
Verq
Fanka BB :)
A ja uwazam ze porod silami natury jest rownie niebezpieczny...owszem natura naturą alr ile sie slyszy o niedotlenieniach, polamanych obojczykach itd... osobiscie z uwagi na to ze jest to ostaynio dosc czesty problem jestem za cc.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Niedotlenienie występuje wtedy kiedy polozna lub lekarz nie patrza na wyniki ktg i odwlekaja cc ktora jest potrzebna w tym wypadku lub jak porod trwa za dlugo.
Sn jest pod kazdym względem bezpieczniejsze i dla.matki i dla dziecka. Wiadomo zdarzają się komplikacje, ale one nawet prZy wyrywaniu zęba występują.
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Zgadzam się z @majorka1988 niestety powikłaniom przy sn często jest winny personel medyczny, który podejmuje nie właściwe decyzje.
No właśnie. Niewątpliwie poród sn jest lepszy dla dziecka, o ile matka jest zdroaa. Każdy wybierze (o ile może) najlepszą opcję dla siebie. Po porodach będziemy się cieszyć z kochanych maluszków, w jakikolwiek sposób przyjdą one na świat)
Bolą Was nadal piersi? Mnie w nocy masakrycznie ciagną, szczególnie jak wstaję do toalety tj. Jakieś 3-5razy. Ja już po spacerze idę tworzyć jarzynową na obiad.
Mnie już bolą na szczęście co raz mniej, biust mam na ten moment większy aż o 4 rozmiary więc lepiej, żeby nie bolał i nie rósł chociaż przez chwilę.
kredka82
Ja robie zupe z brukselkaMnie bola piersi non stop.
Nie mam dzis weny na gotowanie...nie wiem co zrobic na obiad
agniesia569
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny Grzebie i grzebie po internecie i coraz bardziej jestem zielona.. To moja pierwsza ciąża i kompletnie nie wiem co wybrać. Szukamy materaca do łóżeczka 120x60. Z tego co obilo się o uszy to lateks lub lateks z pianką byłby najlepszy? Jaka wysokość?
Bardziej niepokoi mnie fakt nie wiem czy słyszałyście ze w niemieckiej produkcji pianki do materaców doszło do klapy i pianka została wyprodukowana rakotwórcza na przełomie września/października dystrybucje mają wszędzie.
Agnes
Bardziej niepokoi mnie fakt nie wiem czy słyszałyście ze w niemieckiej produkcji pianki do materaców doszło do klapy i pianka została wyprodukowana rakotwórcza na przełomie września/października dystrybucje mają wszędzie.
Agnes
Gina86
Ja jestem zdecydowana na materac firmy Badum, dwustronny. I też z pianką. Ceny mają korzystne i opinie również.Hej dziewczyny Grzebie i grzebie po internecie i coraz bardziej jestem zielona.. To moja pierwsza ciąża i kompletnie nie wiem co wybrać. Szukamy materaca do łóżeczka 120x60. Z tego co obilo się o uszy to lateks lub lateks z pianką byłby najlepszy? Jaka wysokość?
Agnes
U mnie jarzynowa z brukselką i brokułem na skrzydełkach. Na dwa dni oczywiście
kredka82
To oni nie wycofuja tego? Czyli w opisie bedzie ze wyprodukowano w niemczech czy oni tylko pianke produkuja i kto inny robi materace?Hej dziewczyny Grzebie i grzebie po internecie i coraz bardziej jestem zielona.. To moja pierwsza ciąża i kompletnie nie wiem co wybrać. Szukamy materaca do łóżeczka 120x60. Z tego co obilo się o uszy to lateks lub lateks z pianką byłby najlepszy? Jaka wysokość?
Agnes
Paulina_Austria
Ja tez wlasnie poszkuje materaca i rowniez jestem zdecydowana na lateks + pianka. Co do firm to nie mam pojecia Na tej samej stronie gdzie zamierzam kupic lozeczko jest w ofercie materac z takim opisem:
Czy ktoras z Was, ktora sie na tym troche zna moglaby podpowiedziec czy ten materac bylby ok?
Biały Materac Premium Lateksowo-Piankowy.
Całkowita grubość materaca to aż 10 cm!
Wykonany z bezpiecznych materiałów.
Materac dwustronny.
Strona lateksowa - twardość H1/H2
Strona piankowa - twardość H2
Poszewka z pikowanej bawełny na zamek z warstwą fizelino - owaty.
Możliwość zdjęcia pokrowca i oczyszczenia go.
MATERIAŁ
1. Mata lateksowa grubość aż 3 cm. Twardość H1/H2.
2. Poszewka bawełniana 100%. Wzór pierniki.
3. Pianka poliuretanowa grubość aż 6 cm. Twardość H2.
4. Fizelina, gramatura 15 g/m^2
5. Owata, gramatrua 100 g/m^2
6. Zamek błyskawiczny. Pozwala na łatwe zdjęcie poszewki.
Całkowita grubość materaca to aż 10 cm
Czy ktoras z Was, ktora sie na tym troche zna moglaby podpowiedziec czy ten materac bylby ok?
Biały Materac Premium Lateksowo-Piankowy.
Całkowita grubość materaca to aż 10 cm!
Wykonany z bezpiecznych materiałów.
Materac dwustronny.
Strona lateksowa - twardość H1/H2
Strona piankowa - twardość H2
Poszewka z pikowanej bawełny na zamek z warstwą fizelino - owaty.
Możliwość zdjęcia pokrowca i oczyszczenia go.
MATERIAŁ
- Wewnątrz: pianka lateksowa aż 3 cm, pianka poliuretanowa 6 cm.
- Zewnątrz: pikowana bawełna fizelino - owatą
1. Mata lateksowa grubość aż 3 cm. Twardość H1/H2.
2. Poszewka bawełniana 100%. Wzór pierniki.
3. Pianka poliuretanowa grubość aż 6 cm. Twardość H2.
4. Fizelina, gramatura 15 g/m^2
5. Owata, gramatrua 100 g/m^2
6. Zamek błyskawiczny. Pozwala na łatwe zdjęcie poszewki.
Całkowita grubość materaca to aż 10 cm
reklama
agniesia569
Zaciekawiona BB
Link do: Rakotwórcza pianka przedostała się na rynek. Czy mój materac jest zdrowy? - PLANTPUR - SLEEP RELIEFTo oni nie wycofuja tego? Czyli w opisie bedzie ze wyprodukowano w niemczech czy oni tylko pianke produkuja i kto inny robi materace?
poczytaj tutaj. Oni sami nie wiedzą [emoji58]
Agnes