reklama
Wiesz nie jestem fizjoterapeuta. To bardziej wyprostowana pozycja niż z fotelika samochodowego. Nigdy nie spotkałam się z ostrzeżeniami w takim kontekście. Jak samemu trzyma się maleństwo w wannie na moje oko pozycja jest taka sama o ile nie bardziej wyprostowana. Nie nazwałabym tego skuleniem, dziecko leży sobie swobodnie co daje dwie wolne ręce dla rodzica.A w tym hamaczku nie niszcza sie plecki maluszka? Bo taki skulony wtedy chyba jest
Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
k.d.30
Fanka BB :)
A w tym hamaczku nie niszcza sie plecki maluszka? Bo taki skulony wtedy chyba jest
Mam tylko takie zdjęcia. Kapalam syna nawet jak spał. Według mnie bardziej skulone dziecko jest w foteliku samochodowym ale to jest moje zdanie
borzanna32
Początkująca w BB
Właśnie wczoraj też czytałam na temat butelek Lovi i chyba zakupie z tej firmy.Butelki plastikowe czy szklane? Jaka firma? Ja chyba Lovi
PaniPe
Dzień Dobry Wszystkim w ten paskudny dzień [emoji58]
Jeśli chodzi o wanienkę to ja miałam najzwyklejszą plastikową bez żadnych wkładek gabkowych, hamaczków itp. i do tej pory jej używamy.
Laktator mam ręczny i odciągnąć nim mleko to była masakra, dobrze że był używany tylko kilka razy. Teraz będę szukać jakiegoś elektrycznego, narazie nie mam żadnych typów. Co do butelek to miałam z Aventu i używałam może z 5 razy do podawania wody. Moja Mała antysmoczkowa i antybutelkowa, do 6 msc tylko cycuś, a potem wybrała picie z kubeczka otwartego i bidonu. Nawet kubka niekapka nie ogarnęła.
Wczoraj dostałam dwa wielkie wory ciuszków dla Małego do przebrania [emoji4]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli chodzi o wanienkę to ja miałam najzwyklejszą plastikową bez żadnych wkładek gabkowych, hamaczków itp. i do tej pory jej używamy.
Laktator mam ręczny i odciągnąć nim mleko to była masakra, dobrze że był używany tylko kilka razy. Teraz będę szukać jakiegoś elektrycznego, narazie nie mam żadnych typów. Co do butelek to miałam z Aventu i używałam może z 5 razy do podawania wody. Moja Mała antysmoczkowa i antybutelkowa, do 6 msc tylko cycuś, a potem wybrała picie z kubeczka otwartego i bidonu. Nawet kubka niekapka nie ogarnęła.
Wczoraj dostałam dwa wielkie wory ciuszków dla Małego do przebrania [emoji4]
Verq
Cześć dziewczyny chętnie do Was dołączę
Jakiś czas temu udzielałam się na wątku staraniowym, ale z różnych przyczyn zrezygnowałam.
U mnie obecnie 16+2, a od jakiegoś miesiąca wiemy, że będzie synek
To moja pierwsza ciąża więc myślę, że to forum mi się przyda
Jakiś czas temu udzielałam się na wątku staraniowym, ale z różnych przyczyn zrezygnowałam.
PaniPe
Witaj [emoji4]Cześć dziewczyny chętnie do Was dołączę
Neki
Cześć!
U mnie też pogoda paskudna, ale cóż przecież to już jesień.
Moja dzidzia juz coraz bardziej szaleje w brzuszku, największa aktywność ma tak 2-4 w nocy Oj mam nadzieje ze jej tak nie zostanie bo mamusia lubi w nocy spać.
@k.d.30 Zdjęcia takie słodkie ze aż chce się mieć taki leżaczek
@Verq Witaj!
U mnie też pogoda paskudna, ale cóż przecież to już jesień.
Moja dzidzia juz coraz bardziej szaleje w brzuszku, największa aktywność ma tak 2-4 w nocy Oj mam nadzieje ze jej tak nie zostanie bo mamusia lubi w nocy spać.
@k.d.30 Zdjęcia takie słodkie ze aż chce się mieć taki leżaczek
@Verq Witaj!
reklama
myszka8818
Cześć dziewczyny chętnie do Was dołączę
Witaj ☺